2. Informationsskrivelse – TIDEN OP TIL ÅRET 2020 OG TIDEN FRA STARTEN AF 2022


Prøv at forestille dig, at du står foran et spejl. Hav øjnene lukkede og forestil dig, at du har en kuppel over dit hoved fra dine skuldre og op ca. 20-25 udover hovedets grænse. Forestil dig dernæst, at du er iført en kappe med en opstående krave. Kuplen er lavet i et transparent blåt materiale og kappen i et rødt transparent materiale.


Se i spejlet og åbn din kappe foran. Inde bag kappen ser du en krop, som er lavet af et grønt transparent materiale.


Den blå kuppel er fyldt med en kvalitet, der består af små blå prikker. Den røde kappe er fyldt en kvalitet, der er små røde bølger. Den grønne krop er fyldt med en kvalitet af små grønne streger. De blå prikker blandes med de grønne streger i hovedet. De røde bølger blandes med de grønne streger fra skuldrene og ned i hele kroppen og alle tre kvaliteter er blandes i halsområdet. Alt er transparent.


Alt dette er din energi, som ’bærer’ din fysiske krop.


Der er en dominans iblandt de tre kvaliteter, når en eller flere af dem aktiveres. Oftest er det de røde bølger, som aktiveres først. Når det sker, så forsøger de blå prikker at dominere ved at skabe orden og struktur. De grønne streger er dem, som skaber rammerne for de blå prikker og røde bølger. Det grønne holder ligesom sammen på tingene, men er også stærkt påvirket af de blå og rødes aktiviteter.

__________________________________________________________________

Vi havde en tid op til 2020 og en tid, der starter med 2022. Hvert enkelt menneske ligger en plan for deres liv, inden de som sjæl inkarnerer ned i fysisk krop. I alle menneskers plan er et forløb op til 2020 og et fra starten af 2022. Tiden før 2020 har været fyldt med forskellige udfordringer, som har sat sine spor i os og i tiden fra 2022, skal disse erfaringer bruges som springbræt til fremtiden.


Alle dine erfaringer før 2020 er lagret i den blå, den røde og den grønne kvalitet. Det mest indtryksfulde er lagret i de røde bølger. De blå prikker har skabt en struktur, så de røde bølger bliver tålelige og både de blå og røde kvaliteter ligger lige bag de grønne streger. De grønne streger holder som sagt det hele sammen, men de grønne stregers kvalitet er blevet stift og ufleksibelt, på grund af presset fra det røde og det blå.


Tiden er kommet til at bløde op for de blå prikkers dominans, lade de røde bølger flyde mere frit og dermed få fleksibiliteten tilbage i de grønne streger. Det er det, som tiden fra nu af går ud på. Og når du tager fat på denne proces, så vil din krop få det bedre, din følelser få flow og dine tanker vil slippe kontrollen og blive mere afslappede og tillidsfulde. De blå prikker er mental energi, de røde bølger er astral/følelsesmæssig energi og de grønne streger er din æteriske energikrop, som er en kopi af din fysiske krop.


Dem, som følger mit program til spirituel udvikling bliver guidet i at lave øvelser, hvor at man hopper uden om de blå prikkers dominans og rejser ned i de røde bølger. Der skabes flow i disse røde bølger og når det sker, begynder de blå prikker at blive mere tillidsfulde til processen. Alt dette bløder op for gamle spændinger, og dette gør, at de grønne streger også blødes op. Når de bliver blødere begynder den fysiske krop at blive healet. 💛🌼 💛

Lukket for kommentarer.