4. Informationsskrivelse – GENEREL OPDATERING

Images Green flower Chrysanths Three 3 Closeup Black background

GENERELT OG OFFENTLIGT

Dette er delvis en informationsskrivelse til dem af jer, som er med i programmet for spirituel udvikling, men opslaget er også til jer, som blot er nysgerrige.

Når jeg vælger at skrive opslaget ’offentligt’, så er det fordi, at det som programmet omhandler, ikke kun har med deltagerne at gøre. Det, de går igennem, øver sig på og forsøger at åbne sig for, det er det samme, som hele verdens befolkning går igennem mere eller mindre ubevidst. I programmet forsøger jeg blot at guide folk imod en større bevidsthed om processen. Når enkelte mennesker udvikler sig spirituelt, så påvirker det hele verden.

Verden er sammensat af summen af alle individerne, så enhver individuel indsats, vil ALTID smitte af på helheden. Jeg har valgt at lade deltagerne betale, hvad de vil, hvornår de vil og om de vil. Det gør jeg fordi, at det er den måde, vi kommer til at udveksle ressourcer på i fremtiden. På et energimæssigt plan er det karmaloven, som styrer ressourceudvekslingen. Og når jeg ’giver’, uden at forvente noget retur, så vil karmaloven altid sende noget tilbage til mig – sådan virker loven. Det, jeg skal modtage, kan komme fra kursister eller fra andre steder. De kursister, som vælger ikke at betale eller betale små beløb, vil have mulighed for at give deres ressourcer andre steder. Og ressourcer behøver ikke at være penge. Ressourcer er energi, og det kan være i form af, at man tilbyder andre hjælp, kærlighed, opmærksomhed eller noget helt andet. Det vigtigste for mig, det er at dem, som ønsker at deltage, får mulighed for det.

FLEKSIBILITET OG INDIVIDUALITET

Der er nogle deltagere, som er i gang med uge 3 af programmet, andre er lige startet på programmets uge 1. Og jeg har efterhånden fået en del tilbagemeldinger. Der er meget stor forskel på, hvordan personerne oplever og udfører programmet. Og det bekræfter mig i, at det jeg ønskede omkring fleksibilitet og individualitet i programmet, er vigtigt og rigtigt. Alle er forskellige steder i deres spirituelle udvikling, og dermed parat til at tage helt forskellige skridt og i helt forskelligt tempo.

Jeg tilbyder nemlig ikke et program, man skal lære. Jeg tilbyder et forløb, hvor det er muligt at åbne for noget inde i en selv. Det inde i en selv, er jo aldrig magen til noget inde i andre mennesker. Derfor er det nødvendigt, at mit program er helt fleksibelt. Det er meget forskelligt, hvor meget hver deltager er parat til og i stand til at åbne sig. Alle på jorden skal igennem en personlig opvågning, som fører til en kollektiv opvågning. Og det skal ske i det tempo, som vi hver især er klar til. Nogen har brug for noget, andre har brug for noget helt andet. Jeg har forsøgt at implementere flere forskellige typer øvelser i programmet og det er forskelligt, hvordan disse passer de enkelte deltagere. Nogen har brug for et hurtigere tempo, når jeg taler. Andre synes, at det går alt for hurtigt og har brug for at tempoet sættes ned. Nogen er helt tilfredse.

Men jeg kan ikke tilfredsstille alle. Jeg kan tilbyde et program med øvelser, og derefter er det muligt for deltagerne at tilpasse denne øvelse, så den passer dem selv på bedst mulig måde. Og det bringer os frem til næste punkt.

DISCIPLIN OG VEDHOLDENHED

Mange har prøvet at melde sig ind i et fitnesscenter og få lagt et program. Mange har også prøvet, at ikke få brugt dette program, og i månedsvis betale til centeret i håb om, at man på et tidspunkt får taget sig sammen til at gå derned igen.

Det er helt de samme udfordringer, som er i dette program for spirituel udvikling. Der er støtte at hente, men man skal gå vejen selv. Faktisk er en af de helt afgørende ting i spirituel udvikling nemlig at kunne gå selv og ville selv.Det kræver disciplin at få lavet øvelserne, og det kræver disciplin at lave de samme øvelser igen og igen, uden at se nogen resultatet. Hvilket bringer os frem til det næste punkt.

RESULTATER

Det er nemlig sådan med spirituel udvikling, at resultaterne næsten med garanti ikke er, hvad man forventer. De fleste går ind i denne typer programmer med forventninger til, hvad de kan opnå. Men de resultater, der viser sig, når man begynder at åbne for kontakten til sit indre, de viser sig oftest på helt andre steder. Det kan være, at man begynder at få et ændret forhold til sin parter, sine børn eller andre familiemedlemmer. Det kan være, at ens forhold til sit arbejde ændrer sig. Det kan være, at ens forhold til penge ændrer sig. Det kan være, at man sanser den fysiske verden på en ny måde og dermed helt ændrer sit syn på verden. Det kan ske mange forskellige ting.

Man bliver ændret af at gennemføre dette program for spirituel udvikling, det kan simpelthen ikke undgås, hvis man ellers gennemfører det i en eller anden udstrækning. Men, man må lede andre steder end, hvor man oprindeligt forventede. Det kan også være, at man bliver mere fintfølende, nærtagende og sensitiv. Det kan også være, at man bliver mere grådlabil eller følsom. Måske får man nye typer fornemmelser og smerter i kroppen. Måske føler man sig opspændt eller noget helt andet.

Meget kan skyldes, at man vågner op for tilstande, som har været der hele tiden. Og meget kan skyldes, at disse tilstande begynder at tø og give sig.

Der kan ske mange ting, når man begynder sin opvågning 💚

Lukket for kommentarer.