5. Informationsskrivelse – opdatering 26. januar 2022

Nature Wall Poster| butterfly on the flower |High Resolution Paper Print -  Nature, Decorative, Floral & Botanical posters in India - Buy art, film,  design, movie, music, nature and educational paintings/wallpapers at

Der er efterhånden en del kursister, som er nået ind i uge 4 og 5 af det spirituelle udviklingsprogram. Og, som forventet er der mange forskellige oplevelser og udfordringer. Men det er mit indtryk, at mange har fået en eller anden form for kontakt til deres energimæssige dimension.

Vi har tre hovedtyper af energi i vores krop og dermed tre forskellige kanaler vi kan sende, opleve og erfare på. I starten af programmets uge 1 trænes øvelser, hvor man får den første fornemmelse af, hvor disse kanaler/energityper sidder i kroppen. Efterfølgende er øvelserne typisk rejser på den astrale/følelsesmæssige kanal og til sidst er en opfølgning på de tre energier igen.

Når hovedparten af øvelserne i programmet er orienteret omkring den astrale sendekanal, så skyldes det, at det er denne kanal, hvor alt det spændende sker. Og det er den energikanal, som ikke ret mange mennesker har kendskab til.

Programmet er planlagt til 4 gange 6 ugers forløb. Det første forløb orienterer sig altså om de tre typer energi. Det næste forløb går et spadestik dybere i forhold til de tre energier, det tredje forløb orienterer sig om energier mellem mennesker og det fjerde forløb orienterer sig mod natur, dyr og den højere åndelige dimension.

Programmet er også tilgængeligt på engelsk. Og jeg arbejder med et 3 ugers inspirations program målrettet mod mænd.

Og til de kursister, som kæmper lidt med at komme i gang med programmet. Det er vigtigt for mig, at programmet har en fleksibilitet som gør, at man ikke behøver at stoppe, fordi man har haft en periode med travlhed eller sygdom. Er dette tilfældet, så starter man bare, hvor man stoppede.

Men hvis man har svært ved at komme rigtigt i gang og eksempelvis kun får lavet øvelser én gang om ugen, så er det bedre at stoppe selve forløbet. Man kan så altid bruge øvelserne selv, uden at være en del af programmet. Eller mange kan starte forfra på et senere tidspunkt.

Men, hvis man ønsker at få det udbytte af programmet, som jeg har lagt op til, så er det bedst at lave øvelserne forholdsvis kontinuerligt. Programmet indeholder de samme øvelser for en uge ad gangen, og det er netop ved regelmæssig gentagelse af øvelserne, at udbyttet opstår.

Jeg har på nuværende tidspunkt plads til at tage ca. 5 nye kursister ind 🦋🦋🦋

Lukket for kommentarer.