Hvordan tanker skabes

Tænker du mange tanker. Tanker som planlægger, overvejer, strukturer og forsøger at skabe orden i din verden og føler du at det overbelaster dit hoved? Så forstå, at denne situation ikke løses ved, at du tænker flere tanker.

Hvis dit hoved er overbelastet af tanker, skal du afbalancere dig selv. Du består af tre hovedtyper af energi. Tankeenergi, følelsesenergi og fysisk energi. Hvis din tankeenergi fylder for meget, skal du altså ikke fylde mere tankeenergi på. Du skal i stedet stimulere dine to andre energier – nemlig følelserne og fysikken.

Det er efterhånden alment kendt at motion, og dermed brug af den fysiske energi, er godt for et overbelastet tankemønster. Færre er dog opmærksom på, at det at mærke sine følelser, er lige så vigtigt som at motionere.

Faktisk er det sådan, at de fleste tanker er skabt af dine følelser. Følelsesenergierne i os er hele tiden aktive. Det er dem, som på et underliggende plan vejleder og hjælper os i alle situationer. Når du forsøger at tænke dig frem til en løsning, ligger der derfor formodentlig en aktiv følelsesmæssig energi og føder tankerækken.

Følelserne er altså kilden til mange tanker, og ønsker du at aflaste din tankeaktivitet, skal du altså ikke tænke flere tanker, men ned og lede i dine følelser. Dette foregår ved at du begynder at mærke livet omkring dig. Mærke hvordan du har det med det, du foretager dig. Begynd at mærke om du kan lide det du laver, om det giver mening for dig, om du arbejder under rimelige vilkår osv.

Ved at begynde at mærke dine følelser, får du adgang til nye oplysninger. Igennem disse oplysninger får du mulighed for at ændre på dine tanker og dermed aflaste dit hoved. Faktisk er det at mærke sine følelser en meget undervurderet proces. Når man mærker sine følelser, åbnes helt nye døre til selvforståelse og selvudvikling.

Faktisk består de følelsesmæssige energier af mange lag. De øverste kan være lette at få adgang til, men nogle af de dybere lag kan være lidt sværere at komme ned i. Det er til gengæld dem, som får os til at gentage gamle mønstre igen og igen. Har du lyst til at få hjælp til at komme under overfladen af dig selv, så bestil en energikonsultation på nedenstående link, hvoraf også fremgår yderligere instruktioner.

https://www.hjorth-nielsen.com/shop/energibaseret-raadgivning-via-skype/

Når du har fundet dine følelser, skal du ikke tænke på dem. Du skal mærke dem. Det er ikke altid rart, men det er effektivt. Når du mærker en energi, transformeres den til en ny tilstand. Derfor vil de følelser du mærker, ændres til nye energistadier. Du finder altid dine følelser i din krop. Læs mere på min hjemmeside www.lonehjorth.dk eller se mine film på min YouTubekanal.

Lukket for kommentarer.