Individuel coaching

Et billede, der indeholder plante, blomst

Automatisk genereret beskrivelse

Individuelt coaching forløb

Mit tilbud

Dette er et tilbud om et 3 ugers coachingforløb, som eventuelt kan forlænges med yderligere 2 x 3 uger, så forløbet i alt bliver på 9 uger. Tilbuddet henvender sig til mennesker, som føler sig i en større eller mindre krise. Du skal kunne formulere din krise eller dine problemer, men ikke nødvendigvis have nogen løsninger. Du må være åben overfor en anderledes måde at blive coachet på, med indhold og tilgange, som både indeholder spiritualitet og energividenskab.

Og du må være indstillet på at anskue krisen som din egen, og være forberedt på at skulle tage ejerskab for den. Jeg vil sparre med dig, give råd, øvelser og intuitiv guidning fra mig selv og mine åndelige guider. Men det er ikke min krise eller andres krise, det er din egen krise.

Desuden må du være klar til at indtage et perspektiv på din krise, som går ud på, at den er din ven og er kommet for at hjælpe dig til et nyt sted i dit liv, hvor du er en ny version af dig selv. Kriser kommer ikke uden en årsag, og hvis man tror, at man får sit gamle liv og gamle tilstand tilbage, så modarbejder man krisens formål og dermed også dette coachingforløb.

Jeg kender ikke svaret på, hvor du skal hen. Men jeg er meget erfaren i at mærke rammerne for den rejse, mennesker er på. Det vil sige, at jeg kan skubbe dig ind på din vej, når du er endt i grøften så du igen bliver placeret rigtigt i forhold til din krises indhold. For kriser skal man igennem, og ikke uden om – ellers kommer de bare igen på et senere tidspunkt.

Min pris

Det er frivilligt om du vil betale, hvor meget du vil betale og hvornår du vil betale. Du skal bare kun betale bagudrettet for noget du føler, at du har fået, og ikke forudbetale for vejledning, du endnu ikke har fået.  (MobilePay 20601558)

Mine forventninger

For at jeg kan hjælpe dig, har jeg forventninger om, at du besidder en åbenhed for at tage imod råd. Hvis du selv allerede synes, at du kender svarene på dine problemer, er du ikke åben for hjælp. Min hjælp vil som sagt være anderledes end, hvad normalt kendes fra coachingmetoder. Så åbenhed er vigtig sammen med tillid til, at jeg ved, hvad jeg har med at gøre.

Når man er i krise, kan nogle mennesker have småt med overskud og disciplin til at følge de råd, de får. Og idet dette forløb tager udgangspunkt i øvelser du skal lave, må du være i stand til at overkomme en daglig øvelse og have viljen til at opretholde denne praksis igennem forløbet. Der er dage, hvor det ikke kan lade sig gøre. Men det skal være undtagelserne, hvorfor jeg netop kun har lavet programmet på 3 uger. Så kan du holde pause og overveje om du har lyst at tage 3 uger mere.

Forløbet og indholdet

Fra starten af hver uge får du tilsendt selvvisualiseringsøvelser, hvor du arbejder med områder i din krop. I alle tre uger skriver du dagbog eller noter om, de problemer, som din krise giver dig. Du sammendrager ugens oplevelser i en besked til mig efter den første uge, og jeg sender dig min respons på skrift. Min respons kan indeholde øvelser, jeg synes du skal afprøve, den kan indeholde vejledning ud fra de energier jeg mærker eller, som jeg modtager intuitivt.

Vi skal altså ikke mødes eller tale sammen i telefon. Alt foregår på skrift.

Mine vilkår

Jeg er meget energifølsom, hvilket er grunden til, at jeg har sammensat programmet på denne måde. Jeg har selv været igennem mange kriser og har stor erfaring i at rumme de udfordringer, som opstår, når man er krise.

Mit formål er at sparre med dig i et forløb, hvor du har ansvaret for din krise. Du skal finde løsningerne inde i dig selv, men jeg kan lede dig på sporet af, hvor dine blokeringer er og hvor du har ressourcer at trække på. Vær forberedt på, at jeg kan være åben, ærlig og ligefrem i min respons.

Jeg baserer min rådgivning på min evne til at sanse energier. Du kan læse meget mere om min energiforståelse på min hjemmeside, i mine bøger og på min YouTube kanal. Men det er ikke noget jeg anbefaler før du starter kurset. Du skal blot vide, hvorfra jeg henter min viden. Når man er i krise, viser symptomerne sig forskellige steder i ens liv, men alt hvad der sker, har rod i energierne på de dybere lag. Og det er disse energiers rødder, jeg kan mærke og forstår – samt bruger, når jeg rådgiver mennesker.

Lukket for kommentarer.