EN REVURDERING AF VORES UDFORDRINGER

Jeg har lige haft en fest med at se denne film, og jeg kan varmt anbefale den af rigtig mange grunde. Jeg er stødt på begreberne MedBeds og Replikators nogle gange, og er ikke i tvivl om, at de eksisterer i en eller anden form. Men det er første gang, at jeg hører så detaljerede beskrivelser, som er med i denne film.

Når man tager i betragtning, hvad det sidste år har indeholdt af snak og bekymring om frygt for at blive syg, at smitte og forbygge sygdom, så vil det stå klart, at vi står over for en total omvæltning, hvis bare halvdelen af det, der beskrives i denne film, er sandt.

Se filmen og så spørgsmål dig selv, hvordan dit liv ville være, hvis du hverken havde fysiske eller økonomiske problemer.

Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at det sidste år har været uundværligt. Men, jeg tror det varer et stykke tid, før vi helt forstår, hvad året egentlig bragte. Dem, som kender til mit arbejde ved, hvor vigtig jeg anser kroppens rolle for at være i ALT. Den er hele grunden til, at vi er her, for den er det materiale vores sjæl har valgt at tage på rejse i. Jeg har derfor også et andet perspektiv på flere ting i filmen, end Jared Rand har. Men, jeg synes han fremstiller problematikkerne på en rigtig god og overskuelig måde. Han afslutter med et eksempel om afhængighed og muligheden for både at slippe af med samme, men også blive fri for hukommelsen om, de problemer afhængigheden har medført.

Det er hvert enkelt menneskes valg og ikke noget jeg vil sætte mig til dommer over. Men jeg ved, at en del af grunden til, at vi er her, er for at få følelsesmæssige oplever af alverdens slags. Netop dette perspektiv på livet står i et helt nyt lys, hvis vi forestiller os, at vores fysiske og økonomiske udfordringer mindskes eller forsvinder, på måder som denne film blandt beskriver.

For hvad går livet så egentlig ud på <3

05 13 2021 Med beds with MarkZ and Jared Rand – YouTube

Lukket for kommentarer.