SÅDAN KOMMER DU I GANG

I mit arbejde kan du finde støtte til at udvide dit liv med en helt ny dimension. Du kender den helt sikkert allerede men, der tales ikke ret meget om denne dimension og, det er svært at finde hjælp til at udvikle denne side af dig selv – og det er altså, hvad jeg tilbyder her.

Jeg har ikke svarene, og jeg kan ikke gøre arbejdet for dig. Men jeg opsætter nogle rammer og giver dig mange vejledninger fra forskellige vinkler, så du kan komme i gang med selv at udvide dit liv.

Det hele handler om, at du skal begynde at prioritere det at SANSE og MÆRKE livet i langt højere grad. Du skal begynde at udvikle din sensitivitet, så du kan sanse og mærke alt det subtile inde i dig, omkring dig og i og omkring alt i dine omgivelser. Alt dette subtile, som er helt virkeligt men, som er usynligt og kun kan tilgås ved, at man mærker og sanser det – det er energierne. Vi er energivæsener, og vi er omgivet af energier. Energier strømmer i os, de strømmer ud af os, og de strømmer mod os.

Ved at italesætte alt det subtile med begrebet ’energier’, så er det muligt at gøre det subtile langt mere virkeligt, end det er for os i dag. Det er det, som jeg har gjort i alt det arbejde, som du kan finde på denne side.

For at kunne lære at sanse og mærke både livet, dig selv og dine omgivelser, skal du starte med følgende:

  • Du skal læse mine bøger, så du kan forstå noget om de energier, som er i dig og omkring dig.
  • Så skal du se nogle af de uddannelsesfilm, som jeg har lavet. (se under fanen ‘Uddannelse’)
  • Og så skal du lave dig et program, hvor du HVER DAG træner nogle af de energiøvelser, som ligger på min YouTube-kanal.
  • Lær teknikken til at transformere energier.
  • Dernæst skal du finde dig en gruppe eller en partner at sparre med.

Og så er det sådan set bare at gå i gang. For hvert kapitel du læser, eller hver film du ser, skal du efterfølgende gå ud og afprøve det i dit hverdagsliv. Når jeg fortæller i bøgerne om, hvor der findes energier i og omkring dig, skal du forsøge at mærke og sanse dem. Lykkes det ikke for dig med det samme, skal du bare træne, træne, træne og træne.

Uddannelsesfilmene sætter tingene i perspektiv efter emner, og træningsøvelserne øger din evne til at mærke dig selv og dine energier samt lærer dig at finde frem til de energityper, som du har i dig.

Evnen til at kunne bruge transformationsteknikken er meget grundlæggende for at kunne skabe ændringerne i ens liv – så den skal du tillære dig og lære at implementere i dit daglige liv sammen med dine daglige energiøvelser.

Gør disse ting og indhent dine erfaringer. Del så dine erfaringer med din partner eller din gruppe. Den tilgang til livet, som du kan lære i mit materiale, kræver ikke, at du har en uddannet ekspert til at vejlede dig. I denne tilgang er du eksperten, og ved at følge mine vejledninger har du arbejde nok til flere år frem i tiden – hvis ikke resten af dit liv. Jeg lærer dig altså ikke så meget konkret – det, jeg lærer dig, det er en ny og større tilgang til det liv, du allerede har.

Når du sparrer med din gruppe eller din partner, er der nogle meget vigtige ting at være opmærksom på. Når du skal have en sparringspartner, skyldes det, at det er vigtigt at høre dig selv italesætte din oplevelse af verden. Og denne oplevelse er både subjektiv og rigtig. Lad os sige, at du fornemmer, at en ven eller kæreste er fornærmet på dig – så er det ligegyldigt, om vedkommende er det eller ej. Det, som er vigtigst at blive bevidst om, det er ene og alene, hvad DU mærker. Der er ikke noget rigtigt og forkert i, hvad du mærker – så du/gruppen/partneren skal ikke fordybe jer i, om du mærker rigtigt eller forkert. I skal alene høre på hinandens fortællinger om, hvordan I sanser og mærker verden. Når du fortæller højt om, hvad du sanser og mærker, vil dit eget indre skabe forskellige reaktioner, som gør dig mere bevidst og klogere på dig selv. Du vil løbende igennem din sansning og dine beretninger aktivere følelser, og dine følelser er altid ærlige – det gælder blot om at finde frem til deres ærlige fortælling og så turde lytte til den. (Læs mere om det i bøgerne, for det er en meget vigtig grundsten i hele forståelsen af mit arbejde)

At kunne udføre dette fællesarbejde er ikke let. Vi falder meget hurtigt i fælden med at bedømme, om det, vi føler, er rigtigt eller forkert. Men hele princippet i den højere forståelse af verden er, at vi alle oplever verden subjektivt.

En anden ting, som også er helt grundlæggende for at kunne præsentere gruppen/partneren for, hvad man har sanset og mærket igennem sine oplevelser, handler om ’at kunne være i kroppen’. Når du sanser og mærker dig selv og verden omkring dig, så bruger du dit kropslige sanseapparat til at fornemme energierne. Du tænker dig ikke til, hvad du sanser og mærker. Du sanser og mærker med kroppen – men også det skal du læse mere om i bøgerne og se i filmene.

Sådan kan du komme i gang. Om du vil i gang… det valg er dit og kun dit. Og forbered dig på, at det ikke bliver let. Det er hårdt arbejde, som kræver stor disciplin og vedholdenhed – men, det afkaster så uendeligt meget og gør dit liv så meget større. Men du skal indstille dig på at bruge 2 timer om dagen på meditationer og energiarbejde. Jeg foreslår 30 min. meditation om morgenen/formiddagen og 30 min. om eftermiddagen/aftenen. Den resterende time skal du bruge når du vågner, når du skal sove eller når du har fået aktiveret følelser i løbet af dagen eller når der er stærke indstrømmende energier udefra. De to x 30. min. kan benyttes til YouTubefilerne. Men dette er mine anbefalinger. Det er dig, som er eksperten i dit liv, og dermed kun dig, som ved hvor meget tid du kan afsætte til programmet og hvad, som føles bedst for dig.

Lukket for kommentarer.