Om mig

Jeg er født i 1963, gift og har tre voksne børn. Jeg har arbejdet indenfor revision og regnskab i godt 35 år, men ændrede min retning i livet i 2008. Fra da af åbnede min sensitivitet sig på en måde, som gav mig dyb indsigt i mange åndelige forhold.

Udover at jeg samarbejder og bliver vejledt af mange åndelige mestre, ærkeengle og andre væsner i åndelig form, er mit åndelige speciale mine kontakter i den åndelige dyreverden.

Hestene og deres åndelige ophav i form af enhjørninger, er mine primære samarbejdspartnere. Men når jeg rådgiver og modtager budskaber, kan det være fra alle typer dyr repræsenteret i deres ånd.

De åndelige budskaber jeg modtager, kan umiddelbart virke som konkrete råd til den fysiske hverdag for mennesker. Men alle råd og budskaber er baseret på den energi, som vi har brug for at arbejde med. Det er meget ofte følelsesmæssige energier.

Jeg får ikke råd om dyrs fysiske behov, det er der mange andre eksperter som får. De råd jeg arbejder med, har at gøre med menneskers behov. Det åndelige dyrerige har en dyb forståelse af følelsesmæssige energier, og har en utrolig masse at tilbyde mennesker. Noget som få er klar over.

De mennesker som dyrene har råd og budskaber til, kan være alle typer mennesker og rigtig mange typer udfordringer. Det har intet at gøre med om disse mennesker har husdyr eller ej, eller hvilket forhold de ellers har til dyr. Alle kan få og gøre brug af rådene fra det åndelige dyrerige.

Lukket for kommentarer.