UDDANNELSE

UDDANNELSE

Man kan opdele det materiale, som jeg præsenterer på min hjemmeside, i to hovedkategorier.

 1. Uddannelse
 2. Videnskab

Under kategorien uddannelse er følgende punkter:

Opvågningsåret 2020:

2020 startede en intensivering af et forløb, som allerede havde været i gang i mange år. I denne række af film fortæller jeg om forskellige vilkår, som gælder for det forløb, vi er på vej igennem. Et forløb, som skal bringe os fra et liv på jorden i 3D, til en eksistens på jorden i 5D.

(1) 2020 – Opvågningen og videre derfra – YouTube

Livets mysterier:

I denne række film fortæller jeg om følgende områder:

 1. Introduction
 2. Heavens
 3. Timelines
 4. Mirroring
 5. The 12 rays
 6. The energies
 7. Animals and Gaia

(1) The Mysteries of Life – YouTube

Astrologi

I denne række film fortæller jeg om, hvordan man kan se astrologi fra et nyt og større perspektiv. Når vi udvider vores liv og åbner for 4. og 5. dimension så ændrer videnskaben om astrologi sig. Egentlig ved astrologer i dag, at alt det de beskæftiger sig med, er energier. Men de italesætter dem, og i disse film forklarer jeg om, hvordan at man fra et højere perspektiv bliver nødt til at mærke og sanse energierne, og ikke kun begrænse sig til at forstå dem.

(1) Astrology in 4D and 5D – YouTube

Energiarbejde

Stort set alt, hvad jeg skriver om på min hjemmeside, har med energier at gøre. Og under videnskabspunktet, og dermed i min teori om livets formål, har jeg forsøgt at beskrive mange ting om energierne. Men det er fra et teoretisk udgangspunkt. Fra et praktisk udgangspunkt skal man delvis sanse og mærke energierne og ad den vej, opnå indsigt og erfaring i at have med sine indre energier at gøre. For at opnå praktisk erfaring, må man øve sig, og hertil har jeg lavet en lang række lydfiler, som du kan lave energitræning med.

Jeg har opdelt filer i 4 grupper:

 1. Meditation på de 3 typer energi
 2. Guidede indre rejser
 3. Dybdemeditationer
 4. Energitræningsøvelser

(1) Lone Hjorth – YouTube

Lukket for kommentarer.