Meditationer og ydelser

Hestefaciliteret Læring:

Hestefaciliteret Læring

Når du første gang kommer til Hestefaciliteret Læring, starter vi med at finde hestene og stille os et passende sted, hvor vi kan komme ind på ca. 5 meters afstand af dem, men hvor vi og hestene er på hver sin side af hegnet. Derefter guider jeg dig igennem en kort kropsscanning, for at du får bevidstheden rettet ned i kroppen og væk fra tankerne i hovedet. Herefter vil hestene reagere på forskellige måder og vil aktive noget inde i dig. Jeg guider dig løbende i processen med at skabe og holde kontakten til hestene.

Efter ca. 20-30 minutters hestekontakt vil du formodentlig have fået det udbytte som kontakten med hestene kan afkaste.

Vi runder af med at du fortæller det fra din oplevelse som du har lyst til over en kop kakao/te.

Hestene kommunikerer direkte med de følelser som er aktive i dig, og det er aldrig til at sige hvordan netop DU oplever deres kontakt. Hav derfor ingen forventninger udover at være klar til at blive overrasket over hvad hestene kan.

Se en film om kurset HER

Køb kurset HER

Budskaber fra Det Åndelige Dyrerige:

Makrahbah

Jeg har stærke forbindelser til de åndelige dele af dyrerigerne, og jeg er blevet bedt om at tilbyde individuelle kanaliseringer fra dyrene til de mennesker, som kunne ønske det. Dyrenes sprog er følelser – eller følelsesmæssig energi, og når du skal modtage deres beskeder, skal du derfor MÆRKE dem og ikke blot høre eller læse dem. Når du har følt den energi som de sender til dig, vil du efterfølgende typisk have mulighed for at forstå den. Det kan ske med det samme eller lang tid efter. Men det vigtigste er ikke at forstå dyrenes energi, det vigtigste er at mærke den energi de tilbyder.

For at føle den energi som dyrene sender, skal du bruge din krop – ikke dit hoved. Hvis du har svært ved at stoppe med at tænke, kan det hjælpe at tage dybe vejrtrækninger. Det er vigtigt at du skaber et rum for dig selv hvor du kan modtage beskeden.  Rummet skal forstås som et fysisk sted hvor du ikke vil blive forstyrret og hvor du kan sætte dig og falde til ro inden du downloader deres energi. Det er godt at bruge meditations- eller mindfulness teknikker til at få krop og sind i ro.

For at jeg kan hente beskeden til dig, skal du sende mig nogle oplysninger. Du skal formulere et hovedspørgsmål og eventuelt nogle uddybende spørgsmål eller kommentarer. Spørgsmålet skal være relateret til nogle følelsesmæssige udfordringer du har, men da de fleste udfordringer vi har, gerne er opbygget af en eller anden form for følelsesmæssig energi, vil dit spørgsmål kunne være bredt relateret.

Vær opmærksom på, at du ikke vil modtage et logisk svar. Du vil modtage nogle forklaringer og beskrivelser fra dyrene, og så skal du sætte dig ned og skabe kontakten til dyret ud fra denne beskrivelse.  Der vil være kræfter og styrke i den energi som dyrene tilbyder dig, og den vil stimulere nogle af dine egne indre energier, så du vil øge din styrke til at klare de udfordringer, som du søger hjælp til.

Send dit spørgsmål til lone-hjorth@mail.dk  Jeg kontakter dig hvis jeg har brug for flere oplysninger, ellers vil du modtage svar efter et par dage. Svaret kommer i form af en lyd fil. Jeg har modtaget en kollektiv besked fra Det Åndelige Dyrerige og du kan lytte til denne først, for at få et indtryk af hvilke beskeder som kommer igennem.

Hør lydfilen HER:

Køb ydelsen HER

Guidede indre rejser (gratis):

I følgende tre lydfiler giver jeg dig mulighed for, at du tage på indre rejser. Jeg guider dig roligt igennem en rejse i din krops energier og ved at rejse væk til andre dimensioner, kan du få en pause fra livet på de fysiske planer. Du kan rejse lidt væk, og blive fyldt op med nye og friske energier.

1 – Guidet indre rejse – en rutsjetur med energierne (kort – ca. 7 min.)

2 – Guidet indre rejse – med lyset (mellemlang ca. 12. min)

3 – Guidet indre rejse – på tur med Moder Jord (lang ca. 28.min.)

Meditationer (gratis):

Disse meditationer er indtalt af min mand Karsten. Han har, som du kan høre af filerne, en dyb klingende stemme. Jeg selv har indtalt meditationerne på engelsk og de ligger på min YouTube kanal. Karstens og min stemme klinger forskelligt, så mærk selv efter hvilken klang du har brug for, at guidningen forløber bedst. Bemærk dog, at dette ikke er afslapningsmeditationer. Det er vejledningsmeditationer.

Du kan finde de engelske meditationer HER

—————————————————————

Nr. 1 – Meditation om forskellen på tanker, følelser og krop

Vejledning til meditation nr. 1

Klik her for at downloade lydfilen

Hør filen her:

—————————————————————–

Nr. 2 – Meditation på følelser I

Vejledning til meditation nr. 2

Klik her for at downloade lydfilen

Hør filen her:

—————————————————————–

Nr. 3 – Meditation på følelser II

Vejledning til meditation nr. 3

Klik her for at downloade lydfilen

Hør filen her:

—————————————————————–

Nr. 4 – Meditation på en aktiv følelse

Vejledning til meditation nr. 4

Klik her for at downloade lydfilen

Hør filen her:

—————————————————————–


 

Lukket for kommentarer.