ET STED I DANMARK…

.. sidder en mand. Han har igennem de sidste mange måneder gjort det, som vores stores mediers journalister burde have gjort. Han har nemlig søgt agtindsigt på agtindsigt efter dokumentation på de grundlag, vores myndigheder har taget deres beslutninger på. Jeg har været så heldig at kunne følge lidt med på sidelinjen, og jeg er imponeret over hans indsats.

Jeg ligger ind med 3 agtindsigtsbesvarelser, som der er link til nederst i denne blog.

Jeg er helt sikker på, at INTET af det vi har været igennem det sidste år, er sket tilfældigt og uden årsag. Jeg er gang på gang blevet overrasket over det udfald, som krisens effekter har haft på mennesker. Jeg VED derfor, at der er et højere formål med det, som sker og er sket. Faktisk er der nok ikke kun ét formål, jeg tror der er mange, og et af formålene med til krisen var, at hvert menneske skulle lære at kunne reflektere dybere og grave dybere efter svar. Denne læring har Alex H. mestret i de sidste måneder, hvorimod mange journalister har fejlet.

8. juli 2020 søgte Alex agtindsigt hos SSI om følgende:

Dokumentation der har overbevist Statens Serum Institut om den reelle eksistens af SARS-CoV-2, den påståede årsag til COVID-19 – da det må antages at der må foreligge uomtvisteligt bevis til grund for de tiltag der er blevet påført det danske samfund.”

SE SVARET HER

29. marts 2021 søgte Alex agtindsigt hos Sundhedsstyrelsen om følgende:

Det videnskabelige og statistiske beslutningsgrundlag, der er refereret til i beslutningsdokumenter, dateret i indeværende år 2021, og som har dannet grundlag for Sundhedsstyrelsens beslutning om at omkategorisere følgende sygdomme, der tidligere har været kategoriseret som Liste B, til nu at være kategoriseret som Liste A sygdomme (1): Coronavirussygdom 2019 (COVID-19) – dødelighed 0.68% (1) og andre sygdomme siden 2007 kategoriseret som Liste B (1): Polio Tuberkulose Influenza, pandemi”

SE SVARET HER

6. april 2021 søgte Alex agtindsigt hos European Commission om følgende:

documents on all RT-PCR / RT-qPCR / PCR tests for detection of SARS-CoV-2 that have undergone a conformity assessment and qualified for the CE (Conformité Européenne) mark

SE SVARET HER

Lukket for kommentarer.