NY TID, NYE BEGREBER

Vi er ved at nå til et punkt i denne krise, hvor det er ved at gå op for mange, at der i virkeligheden foregår meget mere end, hvad der har med den velkendte influenzasygdom at gøre.

Noget af det nye, som er på vej til os, handler om ANTIGRAVITY teknikker, QUANTUM teknikker og ALIENS oplysninger. Der er meget mere på vej, men personligt er jeg meget optaget af disse tre ting. Der er rigtig mange ting jeg ikke selv ved endnu, men de tre nævnte ting er tæt relateret til det arbejde, jeg har lavet i de sidste 10 år.

ANTIGRAVITY teknik kan blandt andet forstås ved at betragte jorden som en magnet, og os mennesker som tiltrukket af denne magnet. Hvis vi bruger Antigravity teknik, opløser vi vores tiltrækning til jorden delvist og bliver mere vægtløse. Det vil blandt andet blive brugt i forbindelse med transport, og vil gøre måden vi flytter os rundt på fuldkommen anderledes end nu. For nyligt så jeg en film, der fortalte, at både brumbasser og sommerfugle bruger denne teknik. De laver et Antigravity energifelt under sin krop, som gør dem delvis vægtløse og så bruger de vingerne til at sætte retning. Prøv at se på, hvordan en brumbasse flyver, og du vil se, at dens flyvemønster godt kunne tyde på, at dens ophævning af tyngdekraften er så voldsom, at den næste kastes rundt i luften.

QUANTUM teknikker har mange ting i sig, men den måde jeg kan beskrive teknikken på, er ved at vi kobler vores nuværende verden til en ekstra energidimension. Tag for eksempel MEDBEDS. De bruger en teknik, hvor de arbejder med vores energi, når vi skal helbredes. MEDBEDS kan skabe nye kropsdele, forynge os og helbrede os for sygdomme og sikkert også andre ting. Og det kan for eksempel gøres ved, at Quantumteknikken aflæser vores oprindelige energi blueprint, hvad svarer lidt til det vi kender som stamceller, men som blot er energi og ikke fysisk masse. Ved at aflæse vores oprindelige blueprint, kan Quantumteknikken bruge dette til at genskabe den oprindelige energi, vi bestod af, da vi blev født.

ALIENS oplysninger er i øjeblikket ved at blive declassified fra USA’s arkiver, og vi vil få afsløret, hvordan at der har været langt mere kontakt med Aliens, end vi er blevet oplyst om i medierne. Og i forbindelse med disse afsløringer, vil det komme frem meget tydeligt, at de skrækscenarier vi er blevet fyldt med omkring, at Aliens vil os det ondt, i mange tilfælde er fuldkommen forkert. I universet findes gode og mindre gode væsener, men den fase vi er ved at gå igennem nu, vil hæve vores energifrekvens og kvalificere os til at få kontakt med Aliens på en helt ny måde. En måde hvor, at Aliensbegrebet bliver til noget helt nyt. Begrebet vil blive til begrebet: ’vores åndelige venner’. De er altså venner, som lever i kroppe, der kan være en form for fysiske materiale, eller de kan leve i kroppe, som kun består af energi. Og de lever i andre dimensioner, som ved de nye teknikker og den nye viden, vil blive tilgængelig for os på nye måder.

Lukket for kommentarer.