Post nr. 4 – Sjælens frihed

Hvid: Du bør lære at sætte din sjæl fri. Alt for længe har I mennesker været slavebundet til andres dagsordner.

Du kom ikke til jorden for at sætte din sjæl i et fængsel. Du kom for at skabe vilkår, der giver din sjæl modstand og dermed vækstmuligheder.

Du bør lære at sætte din sjæl fri – eller i det mindste stræbe efter at lære det – og ikke længere acceptere, at din modstand i livet fængsler din sjæl.

Din sjæl ER fri i sin oprindelig essens. Den stammer fra en kilde af ren kærlighed. En kilde, som ikke hylder udnyttelse men, som opfordrer til læring og udvikling.

Lær at forstå sjælens eksistensvilkår og lær hvad rolle din personlighed spiller. Lad din sjæl styre din personlighed – ikke omvendt. På den måde skaber du dig et himmelsk liv på jord.

Udvid dit perspektiv til at omfatte mere end kun din krop og din hjerne, og hvad I ellers normalt er bevidste om i dagligdagen. Træk dit perspektiv lidt tilbage, så du ser dig selv i, hvad du gør, og hvor du er. Forestil dig selv som en større holistisk helhed. Mærk dig selv. Mærk hvad du har i dig og mærk at, du både består af den almindelige del, der kommer til udtryk i dagligdagen, men at du også består af meget mere. Du har mange flere ting i og omkring dig og ikke mindst, har du din sjælsenergi. Denne er det åndelige forbindelsesled til dig på det jordiske plan og op til de højere åndelige dimensioner, hvor mere af dig er og hvor alt du kender til på dette plan findes.

Du bør skabe forbindelsen mellem det høje og det jordiske, men du bør gøre det igennem at mærke din sjæl. Når du kan etablere forbindelsen til din sjæl, vil du hæfte dig på din kosmiske bevidsthed og hukommelse og den ved, hvorfor du er på jorden, hvad din livsplan er og hvilke skridt du bør tage lige nu.

Men mest af alt, har din sjæl forbindelse til den allerhøjeste kilde, som findes og når man kan mærke sin forbindelse til denne kilde, ved man, at man er FULDKOMMEN FRI og FULDKOMMEN ELSKET.

Så løft baren for, hvad du betragter som er jordisk liv. Flyt dit fokus fra alt, hvad der larmer i verden lige nu, og forbind dig til din indre kilde – din sjælsenergi. Heri findes alt, som du behøver lige nu. Sjælen er dit kompas, som får dig igennem disse turbulente tider. Men du skal finde din sjælsenergi og du skal lære at ’VÆRE’ så meget i den, at den kommer til live og breder sig ud i din krop. Tag fat på dette arbejde med at lede efter kontakten til din sjæl og mærk den frihedsfølelse, som bor i sjælen. Du vil aldrig fortryde det 🤍

Lukket for kommentarer.