TEORI OG PRAKSIS I LIVETS 3., 4. & 5. DIMENSION

Jorden er ved at blive bragt fra 3. til 5. dimension i øjeblikket, og det er hvert enkelt væsen på jorden også. Men egentlig bliver vi og jorden ikke ’bragt’ nogle steder hen. Vi bliver ’åbnet’ for to nye dimensioner. Dimensionerne har hele tiden været her, men vi har ikke kunne opleve dem. Det skal vi til nu.

Forestil dig i gamle dage hvor at man startede med at lave film. I starten kunne man kun lave stumfilm, så fik man lyd på, men de var stadig kun i sort/hvide farver. Herefter er kommet farvefilm, 3D film og i øjeblikket udfører man et (sørgeligt) forsøg på at give filmene flere dimensioner ved at sprøjte lidt vand ud i biografsalene, lade stolene kunne bevæge sig og skrue afsindigt op for lyd og lys. Men dette er et forsøg på at lave den 3. dimension mere spændende, det har intet med den åbning jorden og vi går igennem nu.

For når man skal åbne for 4. og 5. dimension, så skal det ske igennem ens indre. Og hvis man skruer op for larmen og aktiviteterne i den 3. dimension, bliver det kun sværere at finde ind til sin indre kanal, der vil hjælpe en med at åbne for de ekstra dimensioner.

Der er altså i alt tale om tre dimensioner og hver af dem kan deles op i teori og praksis, eller som man også kan sige, mental forståelse og praktisk afprøvning. De tre dimensioner kan, ud fra dette perspektiv, beskrives på følgende måder:

3. dimension (den fysiske dimension)

Denne dimension omfatter alt det, vi kender. Hele den fysiske verden, hvor alt man kan se, måle og veje er ’virkeligt’. Teoretisk kan man læse om, hvordan det er at cykle og stå på ski, eller man kan prøve at sætte sig op på en cykel og prøve at cykle, eller tage på skitur og prøve at stå på ski. At læse om at cykle og stå på ski er den teoretiske/mentale tilgang. At prøve det, er den praktiske tilgang.

4. dimension (den energimæssige dimension)

Denne dimension omfatter energierne. Hele den energimæssige dimension og os selv og alt omkring os, som ikke kan måles, vejes eller ses af ret mange, men som er lige så virkelig som den fysiske dimension i 3D. Teoretisk kan man læse om viden igennem faget teoretisk fysisk eller man kan læse om energilære igennem andre mere alternative kanaler. Praktisk kan man træne sin sensitivitet op til kunne mærke denne energimæssige dimension. Det er kun igennem det kropslige sansesystem, at man kan lære at registrere og mærke hvad der foregår i denne dimension.

5. dimension (den åndelige dimension)

Denne dimension omfatter den åndelige/energimæssige kontakt til din egen sjæl, samt det plan hvor din sjæl udspringer fra og den verden, som findes på dette plan. Teoretisk kan du læse i åndelig og andre typer skrifter og lære om hvad, der sker og findes i denne dimension. Den praktiske oplevelse af denne dimension omfatter det, som kaldes spirituelle og mystiske oplevelser. Ved at have denne type oplevelser, prøver du noget, ser noget eller hører noget som du VED er en virkelig oplevelse, men som du aldrig vil kunne beskrive fyldestgørende med 3D sproget.

Hvis du vil læse mere om min vej til 5. dimension, hvad som hjalp mig og hvad, der kom ud af det, så er her en del links. Min rejse igennem 4D startede i 2008 og blev en rejse i sensitivitet i flere år. Herefter åbnede den 5. dimension sig og jeg fik kontakt til min sjæl og mine åndelige forbindelser. Siden 2012 har jeg forsøgt at beskrive hvad jeg oplever i de to ekstra dimensioner, så at der er en teoretisk beskrivelse af denne dimension. Men jeg har samtidigt indskrevet øvelser, meditationer og guidede indre rejser i mine produktioner. På den måde præsenterer jeg altså både det teoretiske og det praktiske perspektiv på 4D og 5D.

Film om sensitivitet i min familie:

Introduction to the book: High Sensitivity in the Family – YouTube

Bog om sensitivitet i min familie:

High Sensitivity in the Family – E-BOOK (English) – Hjorth Nielsen (hjorth-nielsen.com)

Andre film om sensitivitet i mit parforhold:

Sensitivitet mv. inkl. film hvor Karsten svarer på spørgsmål – YouTube

Min hjemmeside med beskrivelse af begreber som energier, følelser, kommunikation, sansning/tænkning, sensitivitet, spiritualitet, dyr mv. (hold musen over fanen med information)

www.lonehjorth.dk

www.lonehjorth.com

Min YouTube kanal:

Lone Hjorth – YouTube

Mine bøger:

Emotions – a spiritual and practical perspective E-BOOK (English) – Hjorth Nielsen (hjorth-nielsen.com)

Energies – in and around us (E-book) – Hjorth Nielsen (hjorth-nielsen.com)

Lukket for kommentarer.