TIDEN ER KOMMET FOR DOBBELTROLLERNES AFLØRING

Begrebet dobbeltroller kan forstås på mange måder, og kan for eksempel aflæses i astrologien igennem Skorpionens tegn, Pluto og 8. hus, men det indgår også mange andre steder i et horoskop. I den nuværende befolkning indgår generationer med Neptun i Skorpionen (1956-69), Uranus i Skorpionen (1975-1980) og Pluto i Skorpionen (1983-1994)

Symbolsk kan man sige, at dobbeltroller kan lave grus i maskineriet og de omtalte generationer har også denne opgave. Men, det er ikke kun en forstyrrende og dårlig opgave, grusset skal nemlig males/transformeres til stjernestøv og det sker igennem de mennesker, der tilhører disse generationer. Det er ikke kun deres eget grus (læs: energi) – det er også kollektivets grus. Disse generationer – men også alle andre mennesker – har vigtige roller i alt det, der foregår omkring os lige nu.

Dobbeltrollerne i hverdagens liv kan udspille sig på mange måder. Man kan sige én ting åbent, og sige noget andet bag lukkede døre. Man kan være sladrende og tiltrukket of gossip, så man udlever dobbeltheden i sig selv, ved at leve sig ind i andre menneskers liv og problemer. Man kan også benytte sig af personligheden trekantsdrama, hvor man hele tiden veksler imellem at indtage rollen som offer, redningsperson eller overgrebsperson.

Dobbeltrollen udspiller sig også hos spirituelle mennesker og i forskellen mellem 3D og 4/5D. Spirituelt orienterede mennesker lever oftere i 4D og i dette liv indgår oplevelsen af den energimæssige dimension. Men hvis man kun lever i 3D, så kan man kun se den fysiske dimension. Set fra et menneske, der lever i 3D, vil et spirituelt menneske virke mærkeligt og anderledes. Set fra et spirituelt menneskes perspektiv, vil mennesket, der lever i 3D, blot ikke være vågnet op til den 4. dimension endnu. Heri indgår en masse dobbelthed.

I alt hvad der foregår på den store scene lige nu, indgår også en masse dobbeltroller. Vores statsminister spiller en rolle som helt, der reder os alle fra den store frygtelige sygdom, men hun udspiller også en spirituel rolle. Jeg skal ikke kunne sige hvor bevidst hun selv er om denne rolle, men det er en meget vigtig mission hun er på for få vækket befolkningen op, så de får øje på sandheden.

På verdensscenen udspilles en masse dobbeltroller ved brug af CGI, hologrammer, kloner, og masker. En masse optræder forklædt som mennesker, der enten ikke lever mere eller ikke er, hvor de forestiller at være. Andre optræder forklædt som nye mennesker, imens at de i virkeligheden er mennesker vi tror er gået bort. Alt dette foregår også med et højere spirituelt formål, for at få dig til at vågne op.

Vi er kommet til en tid nu, hvor at skuespillet bliver mere og mere åbenlyst. Maskerne (og stemmerne) bliver mere og mere afslørende – alt sammen for, at flere mennesker skal vågne. Men vi er også kommet til tiden, hvor at alle disse dobbeltroller snart skal afsløres. Sandheden skal frem i den kommende tid. Sandheden om, hvem vi hver især på et personligt plan, men også hvem, der er bag maskerne på de nationale eller globale scener.

Forbered dig på store overraskelser og prøv en gang at tænke på hvis nu Elvis i virkeligheden lever, og det ikke kun er rygter. Forestil dig at Diana heller ikke døde, eller JFK’s, MJ, JM, JD for den sags skyld. Måske har vi set dem alle sammen, mere eller mindre maskeret – hvem ved.

Forestil dig, at alt det som Donald J. Trump siger, er sagt i dobbeltsprog. Når han taler om sygdommen, kuren eller vassinerne, taler ham måske i virkeligheden om noget helt andet, end vi tror. Han er måske i virkeligheden gift med en anden. end vi tror, og han har måske flere børn, end vi tror – hvem ved.

Jeg elsker gode film med gode skuespillere – men jeg ser ALTID kun film med gode slutninger. Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at vi ser på en film udspille sig i vores virkelighed. Og jeg er lige så sikker på, at den ender godt 🤍

Lukket for kommentarer.