Mine råd som regnskabsrådgiver 7: Min baggrund

For at runde mine opslag om regnskabsrådgivning af, får du her et par ord om min egen vej igennem livet og hvordan denne vej fik mig til at udvikle min praksis som regnskabsrådgiver.

Jeg har altid gået den ’praktiske vej’ og lært alt hvad jeg ved og kan, via at afprøve det selv. Jeg har arbejdet som regnskabsrådgiver og revisor siden 1983. Optil år 2000 som både ansat og deltidsselvstændig og siden år 2000 som fuldtidsselvstændig.

Jeg har haft en masse forskellige kunder igennem disse godt 35 år, og jeg har herigennem lært hvor forskellige mennesker ser på deres egen økonomi og hvordan de lærer om sig selv og udvikler deres adfærd.

Jeg har taget løbende uddannelse i delvis revision og regnskab, men også i ledelse, psykologi og pædagogik. Derudover har jeg de sidste 10 år været igennem en stor spirituel udvikling, hvor jeg både har fået terapi og uddannelse indenfor brug af hestefaciliteret læring. Og hvor jeg også har trådt et skridt videre frem, fra den allerede ’kendte’ viden og skrevet bøger om en anden og ny måde at se os mennesker og dyr på – nemlig den energimæssige måde. Noget jeg er i stand til at gøre på grund af min sensitivitet. Den gør mig i stand til at mærke ind i de energier, som er aktive bag vores adfærd og personlighed og som afgør hvilket forhold vi har til vores økonomi.

Lukket for kommentarer.