Når danskerne gør sig morsomme på amerikanernes bekostning

Siden hændelserne omkring kongressen i USA den 6. januar 2021, er jeg stødt på en del opslag, hvor danskere gør sig mere eller mindre morsomme på amerikanernes bekostning. Det har gjort indtryk på mig, specielt efter, hvordan danskerne har opført sig igennem hele 2020.

Som jeg har været inde på adskillige gange i opslag igennem 2020, synes jeg at, danskerne er lullet i søvn. Vi har været udsat for ENORME overgreb på vores frihed, og alligevel adlyder godt 80% af danskerne myndighedernes anbefalinger uden at stille nogen som helst spørgsmål. En demonstrationsgruppe af varierende størrelse har optrådt i områderne omkring Christiansborg og larmet så godt de kunne. Og en forholdsvis lille gruppe mennesker har utrætteligt forsøgt at oplyse danskerne på SOME. Enkelt ’kendte’ danskere, har stukket næsen frem, for straks at blive fuldkommen udskammet og har måtte trække sig tilbage igen.

Så når danskerne gør sig morsomme på amerikanernes bekostning, uden at gide lette røven fra sofaen og se andet en DR og TV2, synes jeg faktisk vi er nået til et sørgeligt punkt. For hvad står vi danskere egentlig for?

Jeg selv har altid følt, at det havde givet mig en enorm ballast at vokse op i Danmark. Her har været roligt og vi har haft fantastiske vilkår. Alligevel ser jeg nu, at når danskerne presses på deres privilegier, så giver folk op – venter på at myndighederne skal v@ccinere dem mod livets ubehageligheder, for at de bagefter igen kan komme på charterrejser og i indkøbscentre.

Vi står i en ENORM opbrudstid og INTET bliver som det var før 2020. Og for at komme igennem denne proces kræves noget, som jeg faktisk pt. synes amerikanerne kan bedre end danskerne. Vi er blevet præsenteret for begreber som Vandbærerens Tidsalder, Nesera, Gesera, The Great Reset, New World Order og mange andre begreber. Og når vi skal kæmpe med disse meget store omvæltninger, så ser jeg desværre danskernes kapaciteter vise sig mangelfulde.

I mit perspektiv, kræver disse omvæltninger: MOD, PATRIOTISME, VILJE, TRO og ikke mindst den dimension af livet, som amerikanerne kalder ’Gud’. Disse evner ligger mere til amerikanerne end til danskerne, så jeg tror faktisk, at det er USA der igen kommer til at ‘redde’ os.

For at komme igennem og for at forstå de omvæltninger, som står foran os, så skal vi have fat i helt andre værktøjer end vi danskere har haft brug for tidligere. Jeg mener, at mange bør holde igen med morsomhederne og i stedet sætte sig ind i, hvad der foregår bag den udgave af begivenhederne som DR og TV2 præsenterer. Men det kræver noget. Det kræver vilje, mod og tro! For der er mange af stjernerne, som vil falde ned fra himlen, og vi skal til at finde nye helte. Det kan blive smertefuldt for mange.

Lukket for kommentarer.