Podcast #5 – find ind til dine følelser. (Opfølgning til podcast #4)

Man tænker tanker og man føler følelser. Man kan ikke tænke med følelserne eller mærke med tankerne. Alle følelser er – eller bør være – aktiveret i forbindelse med den krise vi står i. Men det hjælper ikke noget  – første omgang – at tolke på dine følelser. De har deres helt eget inden i dig og de hjælper dig hele tiden med at reagere over det du møder i livet. Men når de sender et signal, så skal vi delvis MÆRKE dem og vi skal finde frem til hvorfor de kommer og hvad budskab de medbringer. Det er hvad denne guidning viser dig vej til at begynde på at gøre.

Men alle mennesker får aktiveret forskellige følelser i forbindelse med denne viruskrise, og det er ikke gennem dem, at vi finder den bedste løsning. Vi skal bruge vores sunde fornuft til at finde løsningerne, men hvis vores følelser larmer så meget, at vi ikke an finde ind til vores fornuft, så kommer vi til at have en meget kaotisk håndtering af krisen.

Så lys først til podcast nr. 4 og dernæst til denne. (Omkring 11.45 siger jeg at denne guidning referer til punkt 2a i Podcast #4, det er forkert. Den refererer til punkt 2b)

Lukket for kommentarer.