Podcast #9 – kroppen kalder på forbundethed

Tiden nu kalder på at vi skal forstå os selv som HELE mennesker. Vi er igennem de sidste år kommet for meget op i hovedet, og kroppen kalder nu på at vi skal forbinde os med den. I denne podcast forklarer jeg om hvorfor denne forbundethed er en god ide, hvorfor jeg kan udtale mig om dette emne og jeg forklarer om det supplerende sprog vi bliver nød til at tage i brug, når vi skal forbinde os med vores krops følelseslegeme.

Podcasten er opdelt i to. Første del er ’blå’ og retter sig mod dig og dit hoved, hjerne og rationale. Anden del er ‘rød’ og er en øvelse, som retter sig mod dit følelseslegeme. I anden del guider jeg dig ned i din krop for at hjælpe dig til at forbinde dig med den samt for at lære dig at kommunikere med den. Begge dele for at skabe en bedre forbundethed mellem dit hoved og din krop.

Del 1:

Del 2:

Lukket for kommentarer.