Post nr. 6 – Lær at blive et forbillede

Blå: Jeg har en blå energi i mig, som sammen med Ærkeenglen Michaels energi, kan hjælpe dig i den kommende tid. I står alle overfor store ændringer, hvor I skal forsøge at slippe den I var og blive en ny version af jer selv. For at kunne gå igennem sådan en proces, skal noget ændres inde på jeres indre energiplaner. Der kommer til at ske en masse på det fysiske plan, men disse ting vil ikke ændre jeres indre. Der er kun én ting, der kan hjælpe jer i den kommende tid, og det er de Guddommelige kræfter, som I har kontakt med, på jeres indre planer.

Vi har alle disse kræfter i os. Jeg har og du har, men mine kræfter – og Michaels – er uden tvivl stærkere end dine er på nuværende tidspunkt. Du kan derfor gøre brug af os, når du ønsker at gå igennem din indre transformation. Find os i alle de blå farver. Lad os komme med ny frisk luft og blå himmel, men mærk også hvordan, at vi fuldkommen fjerner ting på de indre planer. Forbindelser til minder, mennesker, steder mv. Ikke så du ikke længere kan huske disse forbindelser, men på en måde, hvor du ikke længere er følelsesmæssigt bundet til forbindelserne. Kontakt os igennem dine meditationer.

Du, og alle andre, har brug for at se nogle helt ny ting i øjnene. Der vil blive vendt helt op og ned på, hvem som ved hvad, der foregår i tiden nu. Dem, som før var eksperter, vil pludselig stå som helt blanke individer. Så stop med at referere til gamle eksperter eller rollemodeller. Bliv din egen rollemodel, find dine egne ord og holdninger til at beskrive verden med. Kom frem med dine synspunkter uafhængig af, om de er virkelig latterlige i forhold til, hvad masserne mener.

Ved at blive denne type rollemodel, skaber du en ny jordforbindelse for dig selv, og du får mulighed for at blive en trædesten for alle de uvidende og sovende, som snart skal igennem en svær opvågning. Undlad at bruge kritik, når du skal være en trædesten. Bliv det forbillede, som du selv ville ønske du havde mødt. Find det i dig, som er unikt for dig, og som du har planlagt skal vise sig på nuværende tidspunkt. Du har haft evner med, da du kom ind i livet og du har haft en masse oplevelser, der har trænet og aktiveret disse evner. Tiden er kommet til, at disse evner skal i brug.

Fokuser ikke på, hvad der skete før eller konflikterne i det, som sker nu. Forsøg at blive, hvad fremtiden skal handle om. Du skal udleve den fremtid, som du ønsker at skabe. Hvis du hele tiden orienterer dig om fortidens og nutidens konflikter, vil du holde dem aktive i dit liv, og fremtidens lyse tider vil vente på sig. De lyse tider kommer først, når du begynder at udleve dem fra dine indre planer. Fremtidens lys kommer, når du bliver fremtidens lys. 🤍

Lukket for kommentarer.