Post nr. 9 – Sport

VI ALLE: Som en forsættelse til post nr. 8, fortsætter vi med de lavpraktiske jordiske forhold og i denne post vil vi gerne sige noget om sport. Forholdene omkring sport minder nemlig lidt om forholdene omkring markedsføring.

Forstå først, at det er energierne, der styrer alt. Når I forstår det, og begynder at både forstå energierne og få indsigt i energiernes liv og adfærd, begynder I at kunne påvirke energierne bevidst og derigennem opnå en helt ny type resultater, end dem I kender til i 3D.

Det er ikke fordi at sport ikke findes i de højere dimensioner, men som med markedsføring, betragter vi tingene langt mere avanceret end blot en konkurrence om at vinde eller sælge. På vores højere planer, kan det mere betragtes som kunstarter hvor man både vil få point for at score mål, men også for sværhedsgrad, kunstnerisk udtryk, kampånd, underholdningsværdi, kollektivt samarbejde mv. Og i de individuelle sportsgrene vil også være bedømmelse af langt flere udtryk end blot fysisk formåen.

Man ville i vores dimensioner betragte sport som mestring af energimæssigt udtryk og dermed også mestring af ’formen’ – I jeres tilfælde jeres fysiske krop.

Jeres sportsudøvere – og mange andre typer kunstnere – har været under stærk dominans af magtfulde og begærdrevne pengemænd. Pengeforhold vil ændre sig i de kommende ’gyldne’ tider og sportsudøvere vil blive mere frie til at dyrke deres sport, fordi de vil være finansieret mere nedefra end oppefra. Altså fra seere mere end fra ejere og sponsorer.

Sport og anden kunstnerisk udfoldelse – hvad niveau det nu end foregår på – er en meget, meget vigtig del af et sjovt og lærerigt liv. I pacer for meget og nyder for lidt. Når I lærer at nyde mere i de kommende tider, vil det få en stor og positiv indvirkning på sport.

Vi kunne snakke om dette emne i timevis, for det er så grundlæggende for, hvad livets oplevelser går ud på. Det har så meget at gøre med at LEVE livet og ikke bare forestille sig det. Det gælder både for den individuelle oplevelse af at kunne få sig selv til at præstere, og for den kollektive oplevelse – og utroligt lærerige oplevelse – der er, at være en del af et sportskollektiv. Det er helt unikt, og i disse individuelle og kollektive oplevelser, kan man finde den fineste essens af livet. Måske oplever I det ikke så bevidst imens det står på, men I vil opdage det senere i livet, eller når I kommer over på vores side 🤍

Lukket for kommentarer.