SANDHEDENS SØJLER

En bølge er skyllet ind over os. Det er en kæmpe bølge, som vi kan vælge at betragte som Syndfloden. Vi ligger under vand og må lære at trække vejret hernede. Vi har mistet forbindelsen til luften ovenover vandet lige nu, så den sidste tid har vi brugt på at flyde rundt i vandet i et forsøg på at orientere os.

(Vandet symboliserer følelserne. Luften symboliserer det mentale overblik.)

Der er en grund til, at vi er blevet druknet i følelser og har mistet overblikket for en stund. Denne grund er meget vigtig og har at gøre med et indre regnskab, vi har med de højere magter.

Om processen, hvor at Syndfloden kaster sig over os og vores liv, kan siges følgende. Forestil dig, at du er under vandet og, at du ser templet på billedet. Søjlerne ved templet er sandhedens søjler. De er de søjler, som du nu skal bruge til at forankre dig selv. Du skal forstå, at den sandhed, som skal forankres igennem disse søjler, er DIN sandhed. DIN sandhed, er sandheden om hvem DU er og hvad, der er sandt for dig, samt om, hvad du finder af sandheder i dine omgivelser.

I denne tid, hvor vandet står dig over hovedet, så skal du finde sandhederne om dig selv og du skal finde dem inde i dig selv. Du skal forankre denne sandhed i søjlerne og du skal redde dig selv i denne proces. Du skal ikke redde andre. Du skal redde dig selv fra at drukne, og du skal fremstå som en søjle, andre kan se som et forbillede. Du skal forankre din viden om, hvorfor Syndfloden er her nu, hvad den gør, hvad den medfører, hvem du føler du er nu, hvem du gerne vil være, hvilken del af dig, der er din sjæl, hvilken del af dig, der er din personlighed. Du skal finde din sandhed om, hvorvidt du bør bære stof for ansigtet, blive stukket i armen, fremvise dokumentation for at være rask osv. Din sandhed er DIN sandhed. Det er den, du skal finde og den du skal stå til regnskab for, når tiden kommer.

Bølgen fra Syndfloden rammer kollektivet, men det er individet, som skal reddes og det er individet, som er redningsmanden. Ligesom at Noah reddede et af hver slags dyr og dermed reddede en af alle slags dyr som fandtes, så skal hvert individ reddes med videre fra Syndfloden nu.

Det er derfor dig og dine egenskaber, som skal forankres i søjlerne for at blive reddet og ’overleve’ Syndfloden. Det er forskelligheden og mangfoldigheden, som skal reddes. Det er ikke kopierne, som skal reddes – det er originalerne. Du skal derfor finde din originalitet, som repræsenterer DIN sandhed og dit perspektiv af dig og verden. Tag denne sandhed dybt ind i dig selv, lad den blive en søjle i dit indre tempel og lad den være det anker, der holder dig fast til dig selv, imens at Syndfloden er over dig og os andre. Forbered dig på, at det er denne version af dig selv, du skal til eksamen med. Du er blevet prøvet og udfordret af de højere magter i Universet, og du skal nu præsentere, hvem du er og, hvor du er i din livsudvikling. De vil tage kærligt imod dig og alle andre, samt finde den helt perfekte vej til dig, som vil udgøre den næste del af dit livs rejse. Tvivl ikke – de har overblikket, det har vi ikke. Lad dem bære dig videre, overgiv dig og find modet til at stå ved, hvem du er.

Syndfloden kommer for at skille det fra hinanden, som skal skilles nu. Den kommer for at sortere ud og den kommer for at bringe hvert individ videre i sin EGEN udvikling.

Når vi alle er kommet igennem denne proces, så vil luften over vandet blive tilgængeligt igen. Vi vil blive i stand til at tænke fornuftigt igen, og en helt ny fase vil begynde. Men vi skal hele vejen igennem denne fase under vandet, og den skal have lov til at arbejde sig helt færdig, før vi bliver i stand til at tænke klart igen. Forsøg at nyde processen og få så meget ud af den som muligt. Forsøg at være bevidst om alt, hvad du oplever og hvordan det føles – det vi gavne dig længere fremme på vejen 🤍

Lukket for kommentarer.