1 – STARTPAKKEN – til nyligt vågnede

STARTPAKKEN

Jeg har lavet denne side for at hjælpe mennesker, som lige er ved at ’vågne’. Når jeg taler med folk, som er i denne situation, vil de meget gerne have en masse informationer – men, al den viden, som der er at vågne op til, skal tages ind over længere tid. Derfor har jeg samlet informationer og links om de områder, som jeg synes er gode at starte med. Men, vi har hver vores interesser, så der er ingen regel om at slavisk følge rækkefølgen i mine punkter. Vælg blot det, som taler til dig og fordyb dig i det. Når du har kaperet det, som var i emnet, så tag fat på et nyt emne. I den sidste ende hænger det hele sammen, men man skal ned i mange hjørner af ’kaninhullet’ før, at man i stand til at danne sig dette større overblik.

Når man bevæger sig ud på sin opvågningsrejse, så er det under eget ansvar. Du kan ikke stille mig til ansvar for det, som jeg skriver. Du skal lade dig inspirere af mine ord og links – og så skal du danne dig din egen sandhed på basis af de ting, du hører og ser. Sådan er ’reglerne’ i denne opvågningstid.

Denne side vil være dynamisk i en periode. Det vil sige, at jeg vil forsøge at opdatere den løbende med spændende links, som jeg støder på. Vær opmærksom på, at nogen af de film jeg linker til, har jeg set for flere år siden. Jeg kan derfor ikke huske præcist, hvad der bliver sagt i dem. Men jeg forsøger efter bedste evne at kategorisere dem, uden at skulle se dem igen, for det ville tage hundredvis af timer.

Et lille tip til når man skal se så mange timers film er at afprøve afspilningen med højere hastighed. Nogen optagelser egner sig til det og kan dermed gennemses på langt kortere tid – andre egner sig ikke til det, og bliver ulidelige at høre på.

KANINHULLET

’Go down the rabbit hole’ er et begreb, som ofte er brugt om den rejse, som man starter, når man begynder at søge efter informationer, som ikke præsenteres i mainstreammedierne. Det referer blandt andet til Alice i Eventyrland & Bag Spejlet. Rejsen, som man tager på, når man tager ned i Kaninhullet, er en rejse, som fører fra det ene til det andet. Man opfanger først en flig af noget, som taler til en. Man ser en film om emnet og heri er referencer til noget mere, som taler til en. Så ser man en ny film – og sådan fortsætter det. Man bliver nødt til at have respekt for denne type rejse, for de informationer, som man støder på, vil vende ens verdenssyn på hovedet – og det kan ikke lade sig gøre på kort tid. Derfor er rejsen ned i kaninhullet meget lang og overvældende.

***

Opdatering maj 2024:

Denne sides links er stort set kun opdateret til starten af 2023. Jeg skriver i øjeblikket langt mindre på Facebook, end jeg gjorde indtil midten af 2023 men, der er stadig alle de gode gamle opslag stående på min side. Jeg har i perioder og delt meget på min X/Twitterprofil, så der kan du også lede tilbage og finde links. I april 2024 lavede jeg en pakke nr. 2 som hedder ‘Støttepakken’. Her har jeg taget alle de punkter, som der synges om i ‘I TOLD YOU SO’ og indsat links. Det er andre links, end der er i denne hjælpepakke, som du læser i nu.

Lone Hjorth (@LoneHjorth1) / X (twitter.com)

***

SKAB ET NYT FEED

Det første råd, som jeg vil give dig er, læs på min Facebook væg efter nye informationer. Men læs i lige så stor grad kommentarerne på mine opslag. Her vil du finde vågne Facebookvenner, som ofte supplerer med links og kommentarer. Forbind dig med dem af disse, som du finder lyst til. Se i deres opslag efter nye venner og udvid på denne måde dit netværk på Facebook med et hav af nye venner, behandl dem respektfuldt og lyt til, hvad disse vågne mennesker har på hjerte efter nu flere års rejse ned i kaninhullet. Udvider du dit netværk på denne måde, så vil dit feed pludseligt være en lang række af spændende informationer, som du ikke finder i mainstreammedierne.

Start eventuelt med denne lille teaser, som er lavet i 2017. Tænk tilbage på, hvad der er sket i de forgange 5 år og forstå, at det teaseren taler om er netop, hvad vi er ved at gøre op med nu. The Lie We Live – YouTube

CENSUR

Noget af det første, som undrer folk, når de begynder at vågne er – hvorfor har de dog ikke hørt om dette før. Hvordan kan der være så meget viden, som er gået deres næse forbi. Dertil er mit svar – vi skal alle vågne på vores eget tidspunkt. Dit er kommet nu, mit var tidligere – sådan er det bare. Jeg har lavet en masse opslag og film om det åndelige aspekt af ’den store opvågning’, men det er en anden historie, som du kan læse om i andre opslag og film på min YouTubekanal, Facebookside og hjemmeside – der er link nederst i dette opslag.

Censuren er også grunden til, at jeg laver dette opslag på min egen hjemmeside. Hvis jeg skulle slå alle disse informationer op på Facebook og YouTube så ville jeg få advarsler og til sidst blive lukket ned på disse medier. Det er sket for utroligt mange mennesker, som har forsøgt at få disse informationer frem. Vi har i de sidste 3 år været underlagt massiv censur på de sociale medier. Flere links er til Telegram kanaler, hvor der ikke er censur.

MEDIER

Og så er det jo oplagt at lade det første punkt handle om medierne. Hvis du undersøger, hvem som ejer alle medierne inklusive Reuters og AP, som er de kilder, hvorfra mange ’nyheder’ kommer fra, så vil du opleve, at de er ejet af meget få mennesker/selskaber. Det gør, at disse få mennesker i toppen, kan styre alt, hvad vi får at vide. Denne film handler om, hvem der egentlig ejer verden – meget anbefalelsesværdig film.

MONOPOLY: Who Owns the World? – “Best Documentary Ever!” (stopworldcontrol.com) (tid 1.00.00)

CABALEN

En ting, som man må forstå, når man skal vågne, det er, at ja – verden er opdelt i lande, men også i ondt og godt. Og det er det onde og det gode, som man må vågne op overfor, og ikke om Rusland er skurk og Ukraine er helt. Der er helte og skurke i alle lande. Dette er et forsøg på at vise, hvordan cabalen måske er bygget op og så vidt jeg er orienteret, så er dronning Margrethe medlem af ‘Committee of 300’

Det er skurkene, som har haft magten i lang, lang tid. De har opbygget en struktur, hvorfra de kan styre verden. Denne struktur kaldes blandt andet for cabalen og den kan du høre meget mere om i serien ’Fall of the Cabal’ (10 afsnit) og efterfølgeren ‘The Sequel of the Fall of the Cabal’ (23 afsnit)

Link: FallCabal.com – Official Site of Janet Ossebaard and Cyntha Koeter

Alternativ omfattende film: Thrive – ‘What on Earth will it take’ (Official Movie) THRIVE: What On Earth Will It Take? – YouTube (tid 2.15.00)

Alternativ endnu mere omfattende film: ‘Europe the last battle’ Europa The Last Battle – Full Version (bitchute.com) (tid 12.00.00)

Out of the Shadows – Liz Crokin: OUT OF SHADOWS THE OFFICIAL DOCUMENTARY 2020 with Mike Smith Liz Crokin – YouTube

David Icke er ikke til at komme uden om, når vi taler om cabalen. Han har snakket om denne sag i vel ca. 40 år og har lavet utallige interviews. Dette er en film om ham og hans rejse: Renegade: The Life Story of David Icke (FULL MOVIE) – YouTube

METODEN

Når du erkender at der er en gruppe, som sidder og styrer verden (Cabalen), så kan du begynde at kigge ind i, hvilken metode de bruger. De har nemlig regnet den godt ud. En af deres metoder er, at finde mennesker, som gerne vil have magt, penge og rampelys, og nogen af dem, har de for eksempel inviteret til Epstein Island. Her er de blevet budt på ’nydelser’ af helt speciel karakter, som i udfoldelsen blev filmet og dermed dokumenteret til senere brug ved afpresning. Det siges, at Jeffrey Epstein og Ghislaine Maxwell lå inde med mange billeder/film af prominente personer. Det er pengemænd og cabalefolk, som styrer tingene bagved eksempelvis Epstein, og det er disse pengemænd, som fortæller de afpresningsparate, hvad de har af ønsker om politik, dommerkendelser mv.

Cabalen har også købt pharmaindustrien ( se mere i filmen om The Real Antony Fauci),dommerstanden inkl. lovsystemet, det politiske system, universiteter og forskningsinsitutter samt hele den finansielle brance. Herudover står de for at starte krige af mange årsager, menneskehandel og ’war on drugs’ inklusiv drift af fængsler. Fauci er den person, som cabalen har valgt som frontperson i hele pandemiscammet om både Covid19, HIV/AIDS mv.

COVID CRIME – A Witness (Dr. Richard Fleming under Oath) – YouTube (tid 54.00)

‘The Real Anthony Fauci’ – The Movie (2022) – Forbidden Knowledge TV (tid 1.50.00)

Her er et interview med en tidligere livvagt for Prince Andrew, som fortæller lidt om prinsen selv og om hans forhold til Ghislaine Maxwell: Royal Security Officer On Life Inside The Royal Family | Minutes With | @LADbible TV​ – YouTube (tid 18.00)

Film og HIV/AIDS scam: DEADLY DECEPTION – DR ROBERT E, WILLMER 1994 (bitchute.com)

Her fortæller PCR testens opfinder Kary B. Mullis lidt om dens måde at fungere på: Kary Mullis Explains the PCR Test – YouTube

Q, BIDEN, OBAMA MV.

Q siges at være en slags militær-informations-gruppe, som måske blev skabt efter mordet på JFK. Tilbage i ca. 2017 startede ’nogen’ med at poste Q-drops på internettet med kryptiske beskeder. Nu godt 5 år efter, har mange af disse beskeder vist sig at indeholde vigtige informationer. Men det er kodede beskeder, og der sidder ’Q-anons’ rundt omkring i verden og bruger mange kræfter på at afkode, hvad disse informationer betyder. 

Aktuel anon: QNewsPatriot (rumble.com)

Endnu en aktuel anon, som her giver et eksempel på en decoding: FCB D3CODE PODCAST – ELON’S BEDSIDE TABLE DECODE PT 1 – 29 NOV 22 (rumble.com)

Link til Q-drops: Q Alerts | Q Notifications, Q Posts, Research & Resources.

Obama og han ‘kone’ er ikke, hvem vi tror de er. Biden og hans familie heller ikke – for slet ikke at tale om Clintons. De er alle dybt korrupte og har haft helt andre dagsordner end dem, som vi hører om i pressen. Biden har haft store økonomiske forbindelser til Ukraine, som meget let kan findes, ved at følge hans søns Hunter Bidens historie. Clintons foundation har været involveret dybt i forskellige former for kriminalitet og det var ikke for sjov, at Hillary Clinton sendte sine mails fra en server hjemme i privatboligen.

Link til rapport om Hunter Biden: Marco Polo (marcopolousa.org)

Link til GITMO TV – se teksten under den lille film: THE FUNERAL: LAST MESSAGE TO THE SWAMP: “THEY KNOW EVERYTHING, I AM SORRY” (rumble.com)

TRUMP OG VALGSNYD.

Der blev brugt Dominion hardware og Smartmatic software ved det amerikanske præsidentvalg i 2020. Ikke mange vågne er i tvivl om, at der har været massiv valgsvindel ved dette valg. Biden siges at have fået 81 mio. stemmer, hvilket er det fleste en præsident nogensinde har fået – og er flere, end Obama fik.

Film: 2000 Mules | Official Site

Høring af valgsvindel i Maricopa County. Høringen varer over 3 timer så min anbefaling går på at se sporadisk i den første times tid og måske springe lidt. Det vilde ved denne høring er fremlæggelsen af alle de kontroltyper som er udført på de afleverede stemmesedler: Maricopa County election audit results released – YouTube

Billedsøgning på genoptællingshandlingen i Maricopa County efter valget 2020

SPILLET

Der er nogle grundlæggende ting ved hele denne periode, som er meget svær at forstå. Jeg har absolut ingen mulighed for at give detaljerede beskrivelser, som jeg efterfølgende kan forsvare. Men jeg kan give nogle enkelte ledetråde, som du kan lade summe i dit sind og se, hvor det fører dig hen.

Man kan sige, at der er noget, som skal ’gennemspilles’. Måske af astrologiske årsager, måske af karmiske årsager eller måske af helt andre årsager. Men noget skal forløbe før, at vi kommer frem til det, vi er på vej imod.

Centralt i dette er, at det er meningen, at vi alle skal ’vågne’ mere op. Vi har sovet dybt og nu skal vi begynde at vågne til en lang ny rejse. For at vågne, skal man stimuleres med ting, hændelser, modstand og informationer så, man begynder at undres. Det er undringen, som er spiren til opvågningen og starten på at kunne stille de spørgsmål, som jeg i denne startpakke opfordrer dig til at gøre.

En del af det spil, som skulle gennemføres, har også handlet om, at ’de onde’ skulle bekæmpes. Det var en stor og svær kamp og var faktisk en krig, som blev ført på mange skjulte planer. Det skete eksempelvis ved, at mange skurke blev arresteret og sat i f.eks. Gitmo. Men, der var brug for dem, når spillet skulle spilles færdigt. Derfor blev disse erstattet af skuespillere. Det siges, at dem du ser i TV som Clintons, Bidens, Obamas, Pelosis, Madonna, Charles & Camilla og mange andre, alle er skuespillere og de ’rigtige’ udgaver af disse mennesker, sidder i fængsel.

Der har været transnationale militære styrker, som har stået for udførelsen af arrestationer og udrensning af de steder, hvor der har været kriminelle aktiviteter. Disse værende menneskehandel, biolabs, DUMBs mv.

Derudover har der været andre ’karakterer’ med i spillet som for eksempel Mike Lindel, Fusca Vincent, Juan O Savin m.fl. Karakterer, som har udfyldt forskellige roller i skuespillet og dermed vækkelse af os sovende.

Og så har der jo været Donald J. Trump. Han har spillet hovedrollen som frontperson men, som selvfølgelig har en ‘hær’ bag sig. Han og hans team har ‘kappet hovedet af slangen’ og gennemfører nu et forløb, hvor alle skurkene afslører sig selv, hvad enten der er skuespillere inde i disse skurke, eller ej – for spillet skal jo gennemføres.

’Alt’ det, som Trump har sagt, har ofte været koder som efterfølgende er blevet afkodet af en hær af ’decodere’ – eller anons, som mange kalder sig. De bruger Q-drops, timestamps, gematria, astrologi, Bibelreference mv. til at afkode, hvad han siger.

Pressen har tegnet et helt andet billede af Trump end jeg skriver her. Tro på, hvad du vil. Dette er blot et perspektiv, som du kan vælge at udforske eller ej.

FALSE FLAG OPERATIONS (FF) OG MORDET PÅ JFK, 9/11, KRIGE MV.

FF er en betegnelse for hændelser, som udføres grupper/personer som dækker sig ind under andre tilhørsforhold. Det er efter min mening et meget vigtigt emne at sætte sig ind i for, at man kan forstå det større billede af mange af de mord og terroraktioner, som er udført. Ole Dammegaard er en ekspert på området og har udforsket Palmemord, JFK-mord og mange andre hændelser. Der er meget viden at hente i hans film.

Homepage | Lightonconspiracies.com – Ole Dammegard – Truth Seeker, Code Breaker – Peacemaker

(1) OLE D | Facebook

Denne film kommer rundt om rigtig mange ting og det er en af de skarpeste og bedste af min mening. Der er nogle makabre scener flere steder i filmen og specielt ved ca. 1.58.00 og ca. 10 min frem som, når man er sart som mig, ikke er rare at se. Men spring ikke speaken over, den er vigtigt – bare luk øjnene: JFK to 9/11 | Everything is a Rich Man’s Trick – YouTube

TROSÆT

Cabalen og dens følgere dyrker ikke Gud. De dyrker Satan og bruger traditioner og ritualer i dyrkelsen. Dette indebærer forfærdelige ofringer af små børn og andre mærkelige ritualer. De dyrker Barphomet som er transkønnet, hvorfor det også er tradition at skifte køn på deres børn.

Jeanette Archer er en kvinde, hvis historier er ret vilde. Hun er SRA (satanic ritual abuse) survivor. Og du kan følge hendes arbejde på disse link. Men vær forsigtig – det er voldsomt stof:

Supporting SRA Survivors | Facebook

Horrific child abuse and murder in London 🙏🙏🙏 Please Please SHARE!! – YouTube

Cabalen er flittige brugere af symboler: https://t.me/illuminatiSLAYER/8037

Cabalen kaldes også Illuminati og styrer toppen af Free Masons Societies/ Frimurerloger. Dette er en meget informativ film, som kunne være lavet korte, men er værd at så meget af, som man orker: Altiyan Childs Exposes Freemasonry – YouTube

Jim Caviezel har stukket næsen ned i et svært emne. Et emne, som man i fremtiden nok ikke vil kunne komme uden om. Udforsk ham selv – men her er en lille forklaring om, hvad Adrenocrome Jim Cavizel, acteur catholique ayant incarné Jésus-Christ dans le film de Mel Gibson relate de fait épouvantables… #acteurs#adrenaline#sorcellerie#jeunesse#rip#lola (tiktok.com)

NASA

NASA er et institut, som er sat i verden for at fortælle os om jorden, himmellegemer mv. – men det er mere et sci-fi studie end et videnskabeligt institutet.

Wikileaks om månelandinger: True footage of Apollo Moon Missions filmed here in the Desert – Wikileaks (bitchute.com)

Lidt mere om turen til månen…Buzz Aldrin Punches Man In The Face when Asked to swear on The Bible… (bitchute.com)

Disney gav en hånd med: Walt Disney helped Von Braun, aerospace engineer, fake the 1969 Apollo 11 MOON landing (rumble.com)

Opslag om Andreas Mogensen: Facebook

TESLA MV.

Det forlyder, at verden ser helt anderledes ud, end vi tror, og vores fortid er helt anderledes, end vi har fået fortalt. Der er mange spændende informationer på disse kanaler:

What On Earth Happened (EWARANON) – YouTube

The Lost History of Flat Earth part FULL (1-7) – YouTube

Tartaria Explained (rumble.com)

Tartaria på Telegram: https://t.me/TARTARIAthetruth/44827

TARTARIA | Facebook

Der er mange konspirationsteorier, som man kan blive latterliggjort på grund af – men ingen overgår at sige, at jorden er flad. Ikke desto mindre er ‘Flat Earth’ers’ et voksende område. Jeg har ikke besluttet mig, hvilken form, som jeg synes, at jorden har. Men, jeg har hørt og set meget om flyruter og flytider og jeg vil anbefale alle, at dykke ned i dette emne. Undersøg, hvorfor fly flyver over Nordpolen, men ikke flyver over Sydpolen. Og så er der andre sjove ting at finde på denne kanal: Flat Earth And Beyond | Facebook

GONE WITH THE WIND

Cabalen har sat sig på alt, hvad der kan manipulere med os. Derfor har de haft magten over forlystelsesindustrien herunder Hollywood og musikindustrien. Flere kendte fra disse brancher, men også fra andre brancher, siges at være gået i vidnebeskyttelsesprogrammet, som hedder Gone With The Wind. De iscenesatte sin egen død, for ikke at blive udslettet af cabalen.

robinlynn50 (rumble.com)

ALIENS

Aliens har spillet – og spiller stadig en langt større rolle, end mange tror. Prøv at udforske Alex Colliers fortælling om hans møder med The A’s. Og prøv at udforske Michael Salla’s kanal og alle hans gæster.

Alex Collier Official – YouTube

Michael Salla – YouTube

ÅNDELIGHED

Grunden til, at vi er igennem disse vilde ting, som vi er igennem lige nu, er, at jorden skal frigøres fra cabalens mørke kræfter og op og leve et liv i 4D/5D med langt mere lys og kærlighed. Jeg har en del film om denne rejse på min kanal her: 2020 – Opvågningen og videre derfra – YouTube

Hele min YouTubekanal er opbygget i playlister med både informationsvideoer og mange typer guide energiøvelser og meditation: Lone Hjorth – YouTube

Blogindlæggene på min hjemmeside er sorteret i kategorier, som du kan se til højre på denne skærm.

Og til slut link med gode råd til den kommende tid: ET PAR GODE RÅD (lonehjorth.dk)

Lukket for kommentarer.