BROEN OG PORTENE

Inderst inde er jeg overbevist om, at rigtig mange mennesker i Danmark er ’højt åndeligt udviklede’. Men jeg oplever også, at de fleste ikke aner, hvad dette begreb betyder på et praktisk plan.

Vi har i Danmark en alt for sparsom tradition for de aktiviteter, der kaldes ’spirituelle’. Ja, aktiviteterne findes og de er voksende i omfang. Men, på det mere almene plan, hersker stadig en alt for stor lukkethed og manglende indsigt i hvad, der ligger i spiritualiteten. Spiritualitet er derfor et begreb, som vi ikke har en fælles forståelse af.

Jeg oplever, at mennesker i Danmark i øjeblikket er delt i to hovedgrupper. Den ene gruppe ser verden på den måde, som medierne præsenterer den på og den måde politikkerne taler om den på. Den anden gruppe er helt modsat. Den er i stærk opposition til, hvad medier og politikker siger og ønsker en omvæltning/opgør i og omkring magten.

Sagen er blot, at alt det, som sker, sker af en højere årsag. Der er altså en højere mening med tingene, som er hævet over hvilke politikere vi vælger, hvad medierne fortæller samt alt det andet, vi har været berørt af det sidste års tid.

Denne højere mening kan beskrives på rigtig mange måder. Vi skal hæves i energifrekvens, vi skal vågne, vi skal hæves i bevidsthedsniveau, vi skal fra 3D til 4D og 5D er nogle af de beskrivelser man kan bruge. Vælg selv, hvilket et udtryk du vil bruge. Men det jeg vil frem til, det er, at vi skal til at tale meget mere om denne højere mening.

Jeg er et Saturn/tal menneske, så jeg kan godt lide at putte tingene i ’kasser’. Derfor kan jeg godt lide udtrykkene 3D, 4D og 5D. Og når man skal forstå den højere mening, skal man op og hente informationerne i den 5. dimension. Omvendt er det ikke bare muligt at træde fra 3D til 5D. Og her er det at begrebet spiritualitet kommer ind i billedet.

Spiritualitet er IKKE religion. Og i min beskrivelse, er spiritualitet det ’højere’, det ’større’ og det ’usynlige’ omkring os. Det, som ligger uden for vores fysiske rækkevidde. Jeg kalder alt dette energierne. For det ER energier. Alt er energi.

Så, det jeg vil med dette opslag, det er at opfordre alle til at se på deres eget forhold til begrebet spiritualitet. Ingen af jer er vel i tvivl om, at vi står midt i en meget stor omvæltning, og I gør jer selv en tjeneste, hvis I forstår, at denne omvæltning handler om, at vi skal nedbryde grænserne omkring den 3. dimension og åbne os for 4. og 5. dimension.

Gå i gang med at udforske alt alternativt, som trækker i dig på en eller anden måde. Smid fordommene væk, køb et sæt tarotkort og følg en clairvoyant’s kanal på YouTube. Vælg hvad end det er, der trækker i dig, bare det ikke er konventionelt.

MEN! Hold jordforbindelsen. Vi er på det jordiske plan af en årsag. Hvis det var meningen, at vi kun skulle ’være’ i de højere dimensioner, var vi ikke rejst ned i en fysisk inkarnation. Dette er UTROLIGT VIGTIGT at huske på.

Det handler altså ikke om at få væltet Mette Frederiksen og få Søren Pape som statsminister. Det handler om meget mere. Du skal igennem to porte. Du skal finde porten fra 3D til 4D. Så skal du udforske 4D og derfra finde porten til 5D. Porten til 4D finder du ved at gå i gang med at udforske alt det spirituelle, du kan finde. I det spirituelle – findes ENERGIERNE. Lær om dem, for det er dem, som alle spirituelle aktiviteter beskæftiger sig med. Når du har fået kontakt, så vil dit indre automatisk hjælpe dig mod den porten til den 5. dimension. I den 5. dimension bor alt det ’åndelige’. Det er hele den verden, som eksisterer ovenover/inden i os, men som vi glemmer alt om, når vi inkarnerer i en fysisk krop. Denne verden kom vi fra, den findes, og det er den verden, vi skal tilbage til en gang i fremtiden.

Tiden nu handler om at finde broen fra 3D til 5D fordi, at vi skal hente denne åndelige verden (læs: ’HIMLEN’) ned på jorden. Det er, hvad den STORE OPVÅGNING går ud på.

Så KÆRE DANSKERE! Kom nu, vi skal videre. Fat nu, at det ikke betyder en rygende fis hvem, som er statsminister, om afstandskravet ændrer sig fra 2 til 1 meter, eller om der i øjeblikket tales om vaccinepas. Der er noget meget større på spil! 🤍

Lukket for kommentarer.