HJÆLP FRA DYRENE

Mange steder i mit arbejde hjælper jeg folk med at få øjnene op for en ny dimension af verden. Jeg må indrømme, at jeg ikke har opfundet denne dimension, og faktisk er jeg helt sikker på, at du allerede kender en del til den. Det jeg gør, er at beskrive, hvad der findes i denne ekstra dimension, og hvordan man kan træne sig selv op til at åbne for den.

Jeg kalder denne dimension for den 4. dimension, som indeholder alt det energimæssige. Vi lever i en 3D-verden, men den 4. dimension eksisterer allerede i og omkring os. Samfundsmæssigt taler vi dog ikke om den, og derfor tror mange mennesker ikke, at den er en del af virkeligheden. Men det er den, og faktisk er den mere ’virkelig’ end den almindelige 3D-verden.

Lad mig give dig et eksempel. Du er i en situation, som enten føles helt fantastisk skønt, eller du er i en situation, som er ekstremt udfordrende. Der er en fysisk virkelighed af disse situationer, og så er der den energimæssige/følelsesmæssige virkelighed. Du kan have vundet en masse penge i Lotto og derfor pludselig være rig. En ting er, at du har mange penge – en anden ting er følelsen af at være uden økonomiske problemer. Du kan også have opdaget, at der er hul i taget på dit hus, og at du dermed skal punge ud med en masse penge. Der er altså hullet i taget, og der er følelsen af fortvivlelse over at skulle betale for en udgift, som du ikke har penge til.

Pengene og et hullet tag er 3D-virkeligheden – glæden og frustrationen er 4D-følelsen.

Der findes også en 5. dimension, og i denne virkelighed findes alle de væsener, som ikke er i vores 3D-fysiske verden. De eksisterer – vi kan bare ikke fornemme dem som en 3D-virkelig ting. Og dem, som findes i den 5. dimension og endnu højere, har evner og overblik, som vi ikke har i vores 3/4D-liv.

Jeg har kontakt til nogen af dem, som bor i denne 5. dimension, og de er alle sammen fra Det Åndelige Dyrerige. De kan hjælpe os til at få bedre kontakt med den 4. dimension, for det er ikke let at åbne for denne verden. Der er meget modstand i vores samfund, og det er en forvirrende virkelighed at træde ind i. Den er meget anderledes end det, som vi har lært i vores 3D-liv, og derfor skal man kunne åbne sig for noget nyt og dermed være fleksibel overfor, hvordan verden er skruet sammen.

Jeg har som sagt mange andre produkter og informationer, som kan hjælpe dig, og det, som du kan få fra min kontakt til dyrene, er din personlige besked. Den bliver leveret på skrift, og du skal dels læse den, men du skal også meditere på den, så du kan mærke de energier, som dyrene taler om i beskeden.

Forskellen mellem 3D og 4D kan minde lidt om at gå fra at opleve livet bevidst i sort/hvide farver til at opleve livet med alle farverne. Men man skal ikke se farverne med øjnene, man skal mærke dem med sin krops sansesystem. For alle disse nye farver er oplevelsen af vores følelsesmæssige energier. Der er nogle, som er skønne, og nogle, som er udfordrende – men de er alle lige vigtige. Vi skal ikke skubbe nogen væk, men vi skal lære at kunne mærke dem som de energier, de er, med de formål, de har, og de budskaber, som de kommer med.

Skriv til mig, hvis du vil have et budskab fra Det Åndelige Dyrerige og eventuelt, om der er noget specielt i livet, som du vil have hjælp til. Prisen er på donationsbasis, så du betaler, hvad du kan og har lyst til, efter at du har modtaget budskaberne fra mig.

Lukket for kommentarer.