Baggrund og ‘hvorfor’

’Hvorfor’ er et ord, som har pustet mig i nakken en stor del af mit liv. Spørgsmål som: Hvorfor skulle jeg have den opvækst jeg fik? Hvorfor skal jeg have alle de udfordringer, jeg har i mit parforhold, med mine børn og med min familie? Hvorfor løber jeg ind så mange udfordringer i mine jobs? Hvorfor ender jeg hele tiden i udfordrende situationer? Hvorfor reagerer jeg på min omverden som jeg gør? Hvorfor tager jeg alting så alvorligt? Hvorfor kan jeg ikke bare slappe af og nyde livet?

Jeg har ikke tidligere funderet over filosofiske spørgsmål om, hvordan verden ser ud eller, hvad livet går ud på. Mit ’hvorfor’ gik altid kun på de nære oplevelser i livet, og med et mål om at hele tiden gøre det lidt bedre, og forstå lidt mere af, hvad mine udfordringer bestod af og, hvorfor de kom.

Alligevel førte alle disse ’hvorfor’ til en større og mere samlet forklaring på livet. Der er selvfølgelig spørgsmål i livet, som ikke er inkluderet i denne forklaring, så den kan nok bedst beskrives som forståelsen af, hvad som foregår bag det fysiske liv. Altså den energimæssige og spirituelle dimension af livet.

Egentlig er alt energi, både det fysiske og det spirituelle, det er jeg klar over nu. Men rejsen frem til denne forståelse var med dårlig sigtbarhed og mange huller og bump på vejen. Jeg har, måtte erkende, at jeg reagerer og responderer på den energimæssige dimension, af alt som jeg møder, og det har jeg ubevidst gjort i mange år. Det er med udgangspunkt i disse erfaringer, at jeg har skrevet om i mine bøger.

Af en eller anden grund, var det forståelsen om følelser, som først stod klart for mig. Emnet følelser blev til min første bog, og du kan læse mere om emnet her.

Den næste bog er en mere generel bog om energier, som hedder ’Energies – in and around us’. Du kan læse om indholdet og energier her.

For at kunne manøvrere i alle energierne, hvad enten de er følelsesenergier eller andre indre eller ydre energier, må man lære sig at skelne mellem at sanse og at tænke. Det kan du læse mere om her.

For at kunne sanse, må man kende til forudsætningerne for sansning, hvilket du kan læse mere om her.

Energierne spiller en vigtig rolle i vores kommunikation. Dette emne har jeg også en bog på vej om, og du kan læse mere om emnet her.

Når man begynder at forstå energier, vil man også forstå at vi alle har en sjæl og en ånd. Dette åbner for forståelsen af spiritualitet, som jeg har skrevet mere om her.

Når man forstår, at vi alle har en ånd, vil man også forstå, at alt på jorden er forbundet med hinanden. Ved at forstå, at vores ånd og sjæl har en plan for vores liv på jorden, vil vi kunne skabe os et større billede af formålet med livet. Mit formål har at gøre med forholdet mellem mennesker og dyr og det kan du læse mere om her.

Lukket for kommentarer.