WE ARE THE NEWS – NO. 1

På det sidste har dette billede, dukket op gentagne gange i mit indre. Med billedet får jeg et indtryk af, at det er på tide at udforske, hvad dette Q-drop betyder. Derfor har jeg besluttet mig for at starte med dette opslag og, måske bliver det til ét opslag – måske bliver den række af opslag. Det må tiden vise.

Igennem de sidste tre års opvågningsfase, har jeg gået og troet, at vores MSM på et tidspunkt ville vende på en tallerken og begynde at fortælle mere ærligt og mere alsidigt. Måske er jeg tidligere stødt på Q-droppet med, at ’We are the news’ og, hvis jeg er, har jeg ikke tillagt det nogen særlig betydning. Ja, jeg vidste jo godt, at jeg, mine Facebookvenner og alle de alternative kanaler, som vi lyttede til, var hinandens ’news’. Men jeg troede, at det ville stoppe, når MSM vågnede.

Jeg ved ikke, hvad som kommer til at ske, men nu har jeg besluttet mig for at tage skeen i egen hånd og lave Lones ’News’. Dette er altså News nr. 1 og der gælder et par vilkår for disse nyheder, som jeg gerne vil opridse her.

Jeg sidder bag min skærm og kigger på kilder. Jeg befinder mig ikke i marken på de steder, hvor tingene sker. Jeg har heller ikke en direkte linje til nogen af de personer, som jeg bruger som kilder. Det vil sige, at den eneste sikkerhed, som jeg har for, at disse informationer er pålidelige, det er min egen intuition og dømmekraft. Den har jeg til gengæld rettet mig efter igennem de sidste 3 år og den førte mig ad opvågningsvejen og ikke ud af ’New World Order’ vejen. Og det fortryder jeg ikke et øjeblik for, som vi jo kan se med klimafgifter, 15 minutters byer, pandemitraktater, spis insekter, skift køn, 2030 agenda om ’you will own nothing af be happy’ osv – så er WEF’s nye verdens orden ikke et spørgsmål om at hjælpe borgerne til fred, sundhed og velstand, men et skridt imod en fuldkommen central styring med fuld kontrol over alle borgere.

Jeg ønsker med mine news at være din inspirationskilde til selv at undersøge verden og dens tilstand. Tag ikke mine ord og links for gode varer. Brug din egen kritiske sans og mærk i dit indre om det, som du læser, virker pålideligt for dig. Jeg kan dog næsten love dig for, at hvad du vil høre, ikke nødvendigvis vil være noget, som du kaster dig over med stor kærlighed. Det kommer først senere. Den første fase i opvågningsperioden er hård og svær og du kommer uden nogen som helst tvivl til at lide over at høre om alt det forfærdelige, som er sket i verden.

Men jeg kan røbe for dig, at vi på det højeste åndelige plan er befriet for mørkets kræfter og det, som vi kæmper med nu, er det aftryk som kommer fra den mørke plan, som der stadig er håndlangere som forsøger at implementere i verden (eks. WEF). Det gør de måske fordi, at de har en pistol i ryggen, som kræver at de kører filmen færdig, Måske gør det de fordi, at de tror, at det er den rigtige vej at gå. Måske af karmiske årsager eller måske, fordi de stadig snorksover. Eller måske fordi, at de i deres indre er fyldt med mørke.

***

Jeg vil starte med at opridse de perspektiver, som er på tale i denne tid. For der er dit eget indre og personlige perspektiv på verden og, hvad du tror sker. Og så er det er meget højere perspektiv, hvorfra man kan se, hvad kampen på et højere plan går ud på. Begge kampe er på sin vis lige vigtige, for du er en del af menneskeheden og det er, hvad det handler om for os, der tilhører menneskeracen. Men der er mange andre væsener impliceret i denne kamp og, den udkæmpes på mange planer og i mange dimensioner.

Jorden og dens dimension, som vi befinder os i, har været under kontrol af nogle mørke kræfter. Men der skal man huske, at ALT er en del af den SKABENDE KILDE/SOURCE. Nogen vil kalde dette GUD, men jeg tror, at vi kommer til at lære meget mere om begrebet GUD og SATAN i den kommende tid. For, som sagt tilhører alt VORES STORE SKABER og derfor er både GUD og SATAN en del af dette Univers. Universet repræsenterer både LYSET og MØRKET og disse ting er grundlaget vores alle vores udviklingsmuligheder. De gør, at jo længere vi kommer ind i mørket, desto mere forstår vi om, hvad lyset er. Det er Universets læringsdynamik.

Måske synes du, at det er mærkeligt, at jeg starter med dette lidt højtravende perspektiv og det kan jeg så inderligt godt forstå, hvis du gør. Men du vil opdage, at det er fuldkommen umuligt at forstå omfanget af, hvad der foregår i verden, hvis du ikke tør gå op på det plan og se tingene derfra. Måske kan du ikke træde derop fra start af, men du må gøre dig klart, at du bliver nødt til at ende deroppe.

I den sidste periode, hvor jeg har set det nævnte Q-drop billede for mit indre blik, har jeg afvist det gang på gang – for jeg anser ikke dette område for at have noget at gøre med det, som jeg skal bruge min fremtid på. For, som jeg har skrevet om et hav af steder, så er jeg her på jorden for at lære mennesker om deres indre energiflow, energitilstand og energityper og dette relaterer sig til vores generelle forhold til andre mennesker, naturen, dyr og selvfølgelig os selv. (se link i kommentarerne). Men som sagt lytter jeg til min intuition, og derfor er dette opslag kommet til verden.

***

I dette opslag vil jeg starte med at opridse to begreber: White Hats (de gode) og Black Hats (de onde). Nogle gange er det nemt at opklare, om dem man ser og lytter til, bærer hvide hatte eller sorte. Andre gange – og det er klart de fleste – så er det umuligt at opklare, hvor de hører til. Og nogle gange er det informationerne der er vigtige og, så er det lige meget hvilke farver hatte de kommer fra. Men ofte er det en gode ide at vælge, hvordan man vil vurdere en persons hattefarve at have.

Noget, som kan være godt at skrive sig bag øret, er, at ingen lande er 100% fyldt med helte eller skurke. Alle russerne er ikke helte og det samme gælder alle ukrainere. Der er mørke og lyse mennesker i alle lande – også Danmark. Så, når du hører at Rusland er skurken, kan du simpelthen ikke regne med det. Ja, nogle russere er – men ikke alle. Og det store spørgsmål er selvfølgelig, hvem i Rusland har mest magt – de gode eller de onde?

Det samme kan siges om alle andre lande og specielt USA. For om USA gælder begrebet ’America First’ og NESERA (nationalt) /GESERA (globalt). Der er nogle ting som skal ske, og noget i dette forløb vil ske i USA først. Det er derfor, at Trump bruger det begreb så ofte. Vi skal være opmærksom på, hvad der sker i mange lande, men det er en rigtig god ide, at holde specielt godt øje med USA.

For ikke at denne post bliver for lang, så vil jeg viderebringe lidt af de informationer, som jeg på det sidste er kommet i besiddelse af om USA. Jeg viderebringer en komprimeret beskrivelse af nogle enkelte forhold og du må selv surfe ud på nettet og grave dybere, hvis du har lyst. Det er dog et arbejde, som tager meget tid og omstændighederne udvikler sig hele tiden og ofte på forvirrende måder. Det er blandt andet også grunden til, at jeg laver disse opslag. For jeg har med tiden fundet mange gode kilder og det tager tid at bygge sådan et netværk op. Men jeg vil løbende viderebringe links fra kanaler, Facebooksider mv. og det vil være en god ide at overveje, om du selv kunne have lyst til at linke op med nogen af disse.

Jeg bliver dog også nødt til at sige, at ’you are watching a movie’, for sagen er, at ’de gode’ allerede har vundet men filmen skal spilles færdig af forskellige årsager. Delvis karmiske årsager og delvis fordi, der foregår en masse militæroperationer i baggrunden. Men også fordi, at der gemmer sig skurke i mange kroge og de skal afsløres – og det sker ved, at de bliver trukket frem i lyset, så man kan se, hvad de har lavet af narrestreger. Det siges, at en af de betingelser, som Trump krævede for at stillede op som præsident var, at ’everything must be done by the book’. Alle regler skal følges.

1) – Af samme grund ser vi netop nu Special Counsel John Durham præsentere sin rapport om sine undersøgelser af en masse ting, herunder eventuelt valgsnyd. Her er et link, som uddyber lidt om de første ting, som er kommet frem. Durham har ’by the book’ gravet næsen dybt ned i mange hændelser og kontrollere, om de overholdt loven.

2) – Derudover er der ved at blive fremlagt oplysninger om Joe Bidens økonomiske forhold i et udvalg under kongressen og her kan man følge Marjorie Tailor Green. Hvis du sidder og tror, at Joe Biden er et af Gud fineste og uskyldsrene mennesker, så tager du fejl – prøv selv at fordybe dig. Der er link til hendes Twitterkanal i kommentarerne.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=10160538704404834&set=a.10150284812749834

3) – Til sidst har vi the Bronson Brothers Case, som jeg selv finder lidt pudsig. Det er tre brødre, som forsøger at få en sag optaget i højesteret og den handler om en lidt teknisk opførsel ved en afstemning i coronatiden. Kort sagt kan de, som stemte for denne pågældende regel, med ét blive dømt ude af kongressen, hvis Bronson brødrene vinder sagen. Det havde noget at gøre med, at de skulle overholde 10-dages ventetid før de stemte loven igennem. Hvis de dømmes skyldig i denne forseelse, vil man altså med ét se den amerikanske kongres gå stort set i opløsning.

***

Jeg vil slutte mit nyhedsopslag for denne gang med at opfordre dig til at reflektere over, at hvis det viser sig, at Durham rapporten beviser, at der var snyd i det amerikanske valg – og, at det viser sig igennem udvalgshøringerne, at Joe Bidens økonomi er både ulovlig og uetisk sammenfiltret med for eksempel udenlandske økonomiske interesser i Ukraine – hvad synes du så om de nyheder, som du har set på DR, TV2 mv. i de sidste par år? Er de værdige til at være dine nyhedskanaler, eller burde de begynde at skabe dig et nyt kildegrundlag.

Du kan læse mere om valget i USA i linket i kommentarerne til min STARTPAKKE – som du finder ved at søge i feltet oppe til højre.

Her er link til film om den åndelige side af denne opvågningsperiode: Diverse – YouTube

Lukket for kommentarer.