3 – HVAD SKAL JEG GØRE / DEN INDRE OPVÅGNING

Dette opslag er nr. 3 i kategorien ‘Information til nyligt vågnede’ og handler om de indre processer, som sker i forbindelse opvågningen.

Den ydre opvågning var det jeg skrev om i opslag 1 (Startpakke) og handler om viden og informationer. Dette er en opvågningsproces, hvor man i det ydre hele tiden opdager nye ting om en verden, man ellers troede, at man kendte så godt. I opslag 2 skrev jeg gode råd til mødet mellem ny-vågne og gammel-vågne og dette 3. opslag handler om det, som sker i vores indre, når vi gå igennem opvågningsprocessen.

Den indre opvågning er nemlig noget andet and den ydre videns-opvågning. Den handler om FREKVENS. Nogen vil nok sige, at det også handler om bevidsthed, men dette begreb kan nogle gange forvirre. For under den ydre opvågning, bliver man bevidst om alle de nye ting – hvorimod man i den indre opvågning – øger sin bevidsthedsvibration. Og i det indre handler det ikke rigtigt om at ’vide’, men mere om at sanse/fornemme mere af verden.

Prøv at forestille dig en boble så stor som en basketbold og forstil dig så, at der er en boble indeni boblen – men denne er på størrelse med en tennisbold. Din verden nu er tennisbolden og den verden, som du skal vågne op til, er basketbolden. Men det, som er inde i boldene, er ikke viden. Det er noget andet, og det beskrives bedst med ordet ENERGI.

Tennisboldens størrelse hænger sammen med vores personlighed i dette liv. En personlighed er den konstruktion, som en sjæl laver, når den rejser ned i en jordisk inkarnation. Basketbolden svarer til sjælsenergien, og din sjælenergi er noget andet, end din personlighedsenergi. Sjælens energi indeholder også alle dine evner og erfaringer fra tidligere liv – og den indeholder IKKE de begrænsninger og fastlåsninger, som personlighedens energi gør.

Opvågningsprocessen vi alle er på vej igennem kræver, at vi implementerer en masse ny viden – men den kræver i endnu større grad, at vi kan forholde os til denne viden på en ny og mere oplyst måde. Denne nye og oplyste evne ligger i sjælens evner og giver et mere modent og større perspektiv. Dette perspektiv har sjælen – ikke personligheden. Derfor går opvågningsprocessen ud på at tage magten fra personligheden og åbne for sjælsenergien, hvilket svarer til, at ’punktere’ den lille tennisbold, så den opdager, at den i virkeligheden bor og lever i basketbolden.

Denne indre opvågning sker løbende for alle og drives frem af mange energikilder, herunder de astrologiske påvirkninger. Man kan modarbejde denne proces og gøre den langsom, svær og smertefuld. Men man kan også samarbejde med processen, og det gør man ved at lave sit daglige energiarbejde. Det består af regelmæssig meditation, hvor tennisbolden udveksler energi med basketbolden. Blot ved at sidde helt stille og undgå at tænke så meget, så udfolder denne energiudveksling sig – så fantastisk er en krop nemlig konstrueret. Og det svarer til at tennisbolden (personligheden) langsomt og over lang tid opløses og ens liv begynder stille og roligt at udfolde sig i basketbolden (sjælsenergien).

Hvis man har svært ved at holde koncentrationen under meditationer, kan man bruge guidede indtalinger. Hermed fokuseres tankerne på talen og forstyrrer dermed ikke energiudvekslingen. Guidningerne kan desuden hjælpe til med at få flow i energierne.

Mærk dig frem efter øvelser, som hjælper dig. Vi er alle forskellige og har dermed forskellige behov.

Link til min YouTubekanal, hvor filerne er sorteret i playlister, findes mange guidede meditationer: Lone Hjorth – YouTube

Du kan finde et opslag om energiarbejde her på siden, hvis du søger med ordet ‘energiarbejde’ oppe i søgefeltet.

Lukket for kommentarer.