OFRENE OG LYSARBEJDERNE

Nu har jeg igennem 1 ½ år forsøgt at skrive i kryptiske vendinger i håb om, at folk blev inspireret til at tage en tur ned i ’Kaninhullet’. Men jeg må konstatere, at mange ikke har taget turen, hvorfor jeg i dette opslag ændrer strategien. Det gjorde jeg også i opslaget fra 31/8 kaldet ’SANDHEDEN?’, men i det opslag, der skrev jeg om alle de lyse og fantastiske ting, som kommer i kølvandet på ’OPVÅGNINGEN’.

I dette opslag, der forsøger jeg at kaste lys på ting inde i mørket. Og i det blogindlæg, som jeg linker til, har jeg beskrevet forskellige ’mørke’ ting og fundet diverse links. Som beskrevet i opslaget fra 31/8, så er det ikke muligt at beskrive tingene her på Facebook. Oplysningerne bliver sensuret væk, og alene det, burde jo få en lille klokke til at ringe i mange fornuftige menneskers hoved.

Jeg kan ikke bekræfte, om oplysningerne jeg bringer i blogindlægget, er rigtige. Men, jeg vælger at videreformidle dem fordi, at det er oplysninger, som jeg er stødt på utallige gange på min rejse ned i Kaninhullet. Og, som jeg derfor mener, har stor sandsynlighed for at være rigtige.

Når jeg vælger at bringe tingene mere åbent i dette opslag og ikke så kryptisk som jeg har gjort i tidligere opslag, så er det fordi, at vi er kommet til en ny fase. Vi skal op i / åbne for 4. og 5. dimension, og i den forbindelse, skal der gøres rent i vores gamle hjem, nemlig den 3. dimension. Vi skal tænde lys ud i alle hjørner. Og nede fra kælderen, skal alt frem i lyset.

Det foregår delvist på et rent fysiske plan, hvilket du også kan se i nogle af de film jeg linker til i blogindlægget. Men det foregår endnu mere på et energimæssige plan, og det er derfor dette opslag hedder ’OFRENE OG LYSARBEJDERNE’. For det er der, hvor jeg ønsker at dette opslag har sit fokus.

Vi er alle i et eller andet omfang ofre for, hvad som har foregået i mørket. Men nogle er mere ofre end andre. Det vil du kunne se i blogindlægget, og selvfølgelig gør det mest ondt at se, hvordan at så utroligt mange børn har været ofre.

Mange mennesker er for tiden stadig sovende overfor denne sandhed, og det kan energimæssigt have forskellige påvirkninger på processen.

Og så er der lysarbejderne. Dem er der jo heldigvis mange af, og jeg vil i dette opslag dele dem i følgende tre kategorier.

  1. Der er dem, som spreder budskaberne på alle de platforme, som de kan få tilgang til. De forsøger at vække de sovende og de forsøger at få alle de fysiske beviser frem i lyset.
  2. Så er der lysarbejderne på det jordiske plan, som er forholdsvis passive i deres ytringer, men som holder et lys i deres hjerte og støtter op om processen.
  3. Og så er der ’astral-krigerne. De går ned i dybet, ser tingene i øjnene og transformerer energien.

Alle lysarbejderne gør et stykke arbejde og alt har en effekt. Men der er noget arbejde, som er sværere end andet og det er, at transformere astral energi bevidst og styrkefuldt.

Som jeg skrev i opslaget fra 30/8 ’HVIS DU ER I TVIVL, SÅ JA – VI ER I KRIG’, så har de mørke ’menneskers’ aftryk på jorden sat sig dybe spor. Disse spor består af en tyk tåge af astral energi, som ligger på og under jorden. Denne tåge af energi består af astral energi og astral energi er det samme som følelser. De følelser, som tågen består af, er primært frygt, lammelse, desorientering m.v.

Så til dig, der føler dig som lysarbejder, du kan så vælge hvilket kategori, som du føler du tilhører. Hvis du tilhører gruppe 3, så kast dig ud i at se noget af det fra dette blogindlæg. Mærk hvilke følelsesmæssige energier, der rejser sig i dig, og gå så i gang med at transformere disse. Du er astralkriger, når du bevidst kan bruge meditation 4 fra min hjemmeside, og for at blive i stand til dette, kan du finde lidt vejledning her:

ENERGIARBEJDE (lonehjorth.dk)

Andre, som ikke føler sig som lysarbejdere, kan alligevel kaste sig ind i at udforske oplysningerne i blogindlægget og få lidt mere indsigt i, hvad som foregår under overfladen. En af de ting, som for mig har været mest tydeligt for danske forhold, har været håndtegnene. (Og når man først har fået indsigt i, hvad disse håndtegn betyder for nogen, så ser man dem pludseligt mange steder – også så starter ens undren)

🦋🦋🦋


For at forstår, hvordan det kan ende med, at børn bliver udnyttet i så forfærdelig grad, så er der andre ting, du også skal vide. Hovedsageligt så kan man sige, at der er en meget lille gruppe med meget stor magt og meget mærkelige ønsker, behov og vaner. De bruger metoder til at opfylde deres behov, som mange almindelige mennesker ikke forestiller sig foregår.

Jeg vil prøve at komme rundt om disse ting på forskellige måder, men det er et stort emne, så jeg har på ingen måde mulighed for at beskrive det hele fyldestgørende. Jeg har som sagt heller ikke mulighed for at bevise om noget fra disse link er sande. Desuden er det vigtigt at huske på, at vi er i krig og der bruges mange midler. Der vil derfor være nogen, der ligner og udgiver sig for at være White Hats (de gode), men som i virkeligheden er Black Hats (de onde) – og omvendt.

Når jeg i følgende tekst anbefaler dig at søge på noget, så brug duckduck.go. Google vil nemlig ikke vise dig de ting, som duckduck.go vil.

Hemmelige loger og Frimurerordenen

Den australske 2010 X-faktor-vinder Altiyan Child har lavet denne lange film om emnet. Jeg har set alle 5 timer og kan anbefale det, men den kunne godt have været lavet kortere. Den vil give dig indsigt i mange interessant ting om symboler, håndtegn mv. – alt sammen noget, der foregår lige foran næsen på dig.

Når du kender til disse tegn, kan du se mange kendte i Danmark lave de samme tegn på deres promotionbilleder. Jeg skal ikke sige, hvad betydning disse mennesker ligger i handlingen, men prøv at se filmen og meget vil stå klart for dig. Det har at gøre med at skjule det ene øje, at holde en finger for munden og signalere ‘sshhh’, lave en cirkel med tommel og pegefinger og dermed lave 3 sekstaller med de andre fingre og flere andre tegn.

X-Factor Winner Reveals World’s Secret Religion – Freemasonry – Sacred Geometry International

Konspirationer

Inden vi kommer for godt i gang, er det en god ide lige at trykke på dette link og se hvad der kommer op når man søger på: Hvem opfandt ordet konspirationsteori?

who invented the word conspiracy theory at DuckDuckGo

Og så kan du også lige trykke på dette, og læse lidt om, hvad MK Ultra program er. Det siges at være brugt i mange sammenhænge såsom The Mickey Mouse Club og sport – se filmen om NBA

what is mk ultra program at DuckDuckGo

The Crown, Vatikanet og Washington DC

Den centrale del af magten hos denne lille gruppe af magtfulde mennesker har været centreret om tre områder i verden: The Crown i UK, Vatikanet og i Washington DC. Disse mennesker har delvis tilranet sig enorm rigdom, men de har også været hovedaktører i de mest grufulde forbrydelser mod blandt andet børn. Her er lidt billeder og film og da mange af aktiviteterne er foregået under jorden, linker jeg også til en film om disse undergrundstunneller.

Hvorfor kravler en nøgen dreng ud af vinduet på Buckingham Palace?

Hvis videoen ikke er tilgængelig, så tryk på denne søgning:

naked boy escaping buckingham palace at DuckDuckGo

Paver som gør håndtegn:

pope handsign at DuckDuckGo

For at se billeder af ‘vatican snake building’ :

vatican snake building at DuckDuckGo

Merkel, Obama, HRC  – WikiLeaks

Jeg har måtte indse, at disse mennesker formodentlig slet ikke er, som de har præsenteret sig. Obama siges at være homoseksuel og Michelle at være en mand. Merkel siges at være i familie med Hitler, hvilket Obama eventuelt også siges at være. Hilary Clinton siges at være en af de værste. Jeg linker til WikiLeaks dokumenter og heri kan du blandt andet finde ’Frazzledrips’. Dem har jeg ikke selv set, og de skulle være så voldsomme, at man ikke kan få dem af nethinden, når man først har set dem. Garvede politifolk har udtalt, at det er det værste de har set i deres liv.

 I linkene kan du også finde interessant ting om Obama og andre. Du får også lige en link til en dans af Merkel. Den hedder ’snake-dance’ og se mere om tilbedelsen og symbolikken i slanger i frimurerfilmen og i billederne fra Vatikanet.

The Global Intelligence Files – Release List (wikileaks.org)

Angela Merkel’s Snake Dance – YouTube

Hollywood, Disney – adrenochrome – Oprah, Ellen m.fl.

Jeg tror ikke at Hollywood, Disney og diverse talkshow er, som de fleste tror, de er. Eliten af Hollywood er kendt for at bruge Adrenochrome som drug og foryngelseskur. Og da dette blogindlæg er tungt nok at skrive i forvejen, må du selv søge efter, hvordan dette stof udvindes. Jeg kan afsløre, at der skal bruges små børn.

Søg desuden efter oplysninger om Oprahs skoler i Afrika og hendes samarbejde med Weinstein og John of God.

Video med Ellen

Human trafficking – containere- pandaøjne – Hunter Biden

Slutteligt kan jeg opfordre dig til at søge mere information om, hvordan human trafficking foregår inde i containere på de store containerskibe. Søg indsigt i, hvad der lå på Hunter Bidens laptop – de link burde være i WikiLeaks linket. Og hvis du orker det, så tjek hvad Pandaøjne hos børn kan være. Men vær forberedt på det VÆRSTE!

SRA

Har du flere kræfter, så se denne film hvor Jon Wedger interviewer Jeanette Archer. Hun har som barn tilbragt år udsat for SRA – Satanic Ritual Abuse.

Misbrug af børn foregår flere steder end du aner, og i flere former end du aner.

Jeanette Archer SRA | Jonwedgerfoundation

Lukket for kommentarer.