Post nr. 2 – Lad os starte

Dem alle: Først vil vi takke for, at vi får denne kanal stillet til rådighed og vi vil gøre vores bedste for at både informere og oplyse jer. Vi byder jer velkommen til vores verden og vores perspektiver på livet, og vi glæder os til at præsentere det for jer, samt at perspektivere tingene til den verden i liver i.

Vi er en gruppe af individer, som hver besidder forskellige kvaliteter, personligheder, evner og egenskaber. Vi kan agere alene og vi kan knytte os sammen og formidle vores budskaber som to eller flere sammen. På denne måde vil vi afsende mange kombinationer af energi, som vil flyde med de ord posterne består af.

Alt hvad, der kommer igennem i disse poster, kan du modtage på to kanaler. Din mentale/hjerne kanal eller din astrale/hjerte/følelseskanal. Noget af det vi siger kan virke mærkeligt, forvirrende og endda modstridende og hvis det driller din hjerne, så modtag med dit hjerte. Hjertet taler et helt andet sprog end hjernen. Og dit hjerte forstår måske ikke hvad vi siger, men det kan mærke budskabet. Det kan opfange vibrationen i budskabet og tage det ind i din sjælsenergi. Når det befinder sig i din sjælsenergi, kan vi hjælpe dig bedre om natten, for når du har din bevidsthed indstillet på nat, er modstanden fra din dagsbevidsthed svagere. Ved at læse disse ord, kan du altså forbinde dig til os på det åndelige plan, og alt hvad du har på det åndelige plan og i din sjælsenergi, har du mulighed for at få til at flyde ud i din personlighed.

Guld: Start fra nu af med at bemærke alt omkring dig, som er guldfarvet. Ikke gyldent farvet, men guldfarvet som den farve en guldbarre har. Fra denne farve strømmer en energi, der bærer på geometriske kodninger, der søger ind i din krops energi og forbinder sig med din DNA. Denne kontakt vil vække ældgammel viden, som ligger lagret i dig om de GYLDNE TIDER, der ligger lige foran os.

Alt er energi, og det er denne guldfarve også. Og som alle energier har den en skala, hvor at farvens egenskaber i den ene ende af skalaen er på én måde, og i den anden ende af skalaen er på en anden måde.

Lad guldfarven vække din indre guldenergien. Di indre guldenergi bærer på din royale side. En side med yderst høj værdighed i sig, som det guddommelige væsen du er. Men sammen med din værdighed vil også ansvaret for denne værdighed blive vækket i dig. Et ansvar, som følger med den personlige majestætiske egenskab, som du indeholder.

Mærk om muligt, hvordan dit hjerte bærer en KRONE af lysende guld. Hvis du ikke kan mærke kronen over dit hjerte, så forestil dig den med din forestillingsevne. Og husk dine to indre kanaler. Din hjernes kanal og dit hjertes kanal. Du kan forbinde dig med guldenergi på begge kanaler 🤍

Lukket for kommentarer.