SANDHEDEN ?

Som jeg nu har forsøgt at sige utallige gange, så er det, som foregår langt større, end det du ser i pressen. Vi står overfor store afsløringer og mange ufattelige og uhyggelige ting vil blive afsløret. Jeg vil i denne post ikke være budbringer af den ene del. Jeg vil i stedet være budbringer af lyset.

I disse tider er det meget svært at få valideret de informationer man modtager. Så en af de ting jeg fokuserer på, når jeg bruger min kritiske sans, det er at forsøge at analysere omfanget og typen af informationer, som afsenderen besidder. Jeg vil her give dig et eksempel på, hvordan jeg kan støde på nogen af mine informationer. Jeg linker til en film, som varer 2 timer og 22 minutter. Hovedindholdet i denne film er om ’Gematria’, og for sådan en som mig, er dette pt. fuldkomment uinteressant. Jeg forstår, hvad de siger, men jeg har ingen steder, hvor jeg selv kan bruge denne teknik i mit liv. (Post følger om dette).  Men hver gang, at jeg ser disse lange film, så er der små sekvenser, hvor det afsløres, HVOR MEGET at, nogen af deltagerne i virkeligheden ved. Det er yderst imponerende for mig hver gang. Prøv at høre fra ca. 1.30.00 og 10 minutter frem. Og bedøm så selv, hvor kvalificerede disse informationer er. (Link er i blogindlæg)

Manden, som taler i den omtalte film, kalder sig Juan O Savin. Jeg har lyttet til ham og utroligt mange andre, men altid på de alternative kanaler. Ingen fra MSM vil fortælle noget af det, disse mennesker fortæller.

Disse mennesker deler mange typer informationer, og jeg vil i dette blogindlæg dele nogen af de ‘lyse’ oplysninger jeg har opfanget. Jeg opfatter disse ting som lys fordi, at de repræsenterer sandheden. Den kan være yderst overvældende, men derfor er det også vigtigt, at vi kommer i gang med at overveje den, som en mulig sandhed og få mere indsigt i den – og selvfølgelig ved brug af vores sunde fornuft og kritiske sans.

Men inden jeg deler lyset, så lade mig lige præsentere dig for en anden måde, som jeg forsøger at validere oplysninger på. Lad os som eksempel tage vores politikere og Juan O Savin. Min opfattelser er:

Når politikerne taler til os, så udtrykker de, at de fortæller os noget rigtigt – altså sandheden. Men det er samtidigt almenkendt, at de altid har andre bagvedliggende dagsordner, og at deres budskab er modereret af spindoktorer. Disse er ansat til at få os til at tro på det, politikerne vil have os til at tro på. Og dermed skjuler de deres bagvedliggende dagsorden – altså deres virkelige sandhed.

Når Juan O Savin og andre deler deres informationer, så kan de ikke sige hele sandheden. Det skyldes, at meget er hemmeligt stemplet, del af vidne-beskyttelses-programmer eller af andre årsager endnu ikke klar til at blive offentliggjort. Men de forsøger at sige så meget som muligt.

Vores politikere forsøger altså at skjule sandheden, og gør det ved at fortælle ’løgne’. Juan & co. forsøger at afsløre sandheden, og gør det på mange måder. De har udlagt et enormt puslespil, hvor alle brikkerne er blandet, nogle er vendt på hovedet og nogen ligger måske stadig i skuffen. For det er ikke bare meningen, at vi skal have serveret sandheden. Det er meningen, at vi skal arbejde os frem til sandheden og finde den selv. Det er det, hele denne opvågningsproces går ud på.

Men, jeg er træt, frustreret, utålmodig og meget andet. Derfor har jeg besluttet mig for at lave dette blogindlæg. Heri kan du finde oplysninger, som jeg er stødt på, om mange ting, der holdes skjult for os. Jeg kan ikke bevise, at disse ting er sande. Men de kommer fra samme typer kilder som Juan O Savin og så vil jeg lade det være op til dig om, hvad du selv vil tro på.

LINK TIL FILM NÆVNT I OPLAGET:

Link til film nævnt i oplaget med Juan O Savin:

FØLGENDE PERSONER HAR JEG HØRT LEVER, OG DERES BORTGANG VAR SELVISCENESAT

Den oprindelige Paul McCartney, John Lennon, Michael Jackson, George Michael, Freddie Mercury, Prince, Whitney Houston og datter, Steve Irwin, John Denver, Carpenters søskende, Kappy, David Bowie, Robbin William, Jim Morrison, Amy Winehouse, Marilyn Monroe – og selvfølgelig JFK jr. Diana, Elvis og endnu flere fra Kennedy familien herunder Jacquelyn og ‘skjulte’ børn. Jeg har endda også hørt Martin Luther King.

Nogle af dem, har optrådt lige foran næsen på os. Jim Morrison som Rush Limbaugh, Michael Jackson siges at have et tæt samarbejde med The Weeknd og her er et link til en kunster, som siges at være John Lennon:

Nogen vil sige, at Robin Williams måske gemmer sig på denne kanal:

cheesetoon84 (@cheesetoon84) TikTok | Watch cheesetoon84’s Newest TikTok Videos

Jesse Presley ?

Her er et billede af Vincent Fusca, som har været en del af Trump rallyerne. Han siges at blive ’spillet’ af både Steve Irving, John Denver og JFK jr.

JFK / TRUMP

Som jeg skrev om i mit Facebook oplag fra 28/8 2021, så har der foregået en masse symbolik i Trumps og Alliancens handlinger

JFK senior og Jackie Kennedy havde flere dødfødte børn. Nogen af dem siges at være i live og en af dem er Arabella, som siges at have denne Telegramkonto:

https://t.me/ArabellaKennedyQ/30

TESLA TEKNOLOGI

Nikola Tesla teknologier har været skjult længe, men har været kendt og brugt af Alliancen (de gode). Jetson White har lavet flere film om timetraveling – her er link til hans kanal:

GEMATRIA (videnskab om energien i ord, tal og sætninger)

Gematria er som sagt noget, jeg vil skrive et opslag om senere. Men prøv at søge på Negative48, Miki Klann og Tom Numbers. Miki Klan præsenterer nogle spændende fortæller, hvor hun kombinerer Gematria, bibelskrifter og astrologi.

Tom Numbers kanal: (2) PSYCH CLUB – Tom Sidney Bushnell aka NUMBERS – YouTube

VERDEN FORM OG STJERNERNE

En anden spændende ting jeg er stødt på er denne fyr. Historien er, at han sejlede ud på havet i sin båd, og så op på stjernebillederne om natten. Jeg tror han boede på båden længe, for han studerede i hvert fald himlen længe, og fandt ud af, at når det hed sig, at månen var et bestemt sted på himlen i forhold til ephemeriderne, så var det ofte ikke tilfældet. Hans fortælling hænger sammen med, at jorden måske helt har den form vi er blevet fortalt, men det kan du høre mere om i hans film. (Jeg er desværre ikke i stand til at finde den oprindelige film jeg så, men her link til hans kanal og en kanal jeg mener han samarbejder med)

(2) Sidereal Astrologist – YouTube

(2) FLAT OUT TRUTH Terry R Eicher – YouTube

VORES HISTORIEFORTÆLLING

Og så er de hele historiefortællingen om, hvem skabte hvad og, hvornår gjorde det det. Her er vilde oplysninger at hente fra:

What on Earth Happened? By EwarAnon (Parts 1 to 13) FULL (bitchute.com)

NESERA, GESERA, QFS, STARLINK MV.

Så er der fortællingen om QFS, Nesera, Gesera mv., som vil lave om på hele vores økonomi og samfundsforhold. Her er link til en film, men der er mange andre på de alternative platforme

DIVERSE

Udover de nævnte ting, vil du komme til at høre mere om eventuelt skift fra solkalender til månekalender, og dermed et år bestående af 13 måneder og ikke 12. Du vil høre nyt om Antarktis, om rumrejser og om aliens. Du vil komme til at høre meget mere om Bibelen, dens oprindelig omfang og dens oprindelige indhold.

Og så er der lige, at Jesus ikke blev født 24/12, men 11/9 år 3 f.k. og at Elvis har en tvilling der hedder Jesse.

🦋🦋🦋

Lukket for kommentarer.