SOVER DU STADIG? – ELLER ER DU VÅGNET?

TIL DIG, SOM ER VÅGEN

I øjeblikket kæmper de mennesker, der er vågne mange KAMPE. Og det er vigtige kampe, men på et tidspunkt ændrer en del af kampene sig. Det vil gå op mange vågne, at kampen allerede er vundet og at, der faktisk ikke er brug for kampen længere.

Som sædvanligt taler jeg om energier. Kampenergien er én type energi, men når kampene er vundet, skal kampenergien ikke bruges længere. Så skal der tages nye energier i brug.

Lyset har vundet over mørket. Det vi ser, er blot et vigtigt efterspil, som skal synliggøre en masse ting. Når du, som er vågen forstår, at kampen er vundet – hvad kan og vil du så? Hvad har du at tilbyde verden? Hvad vil du bruge dine ressourcer til? Føler du dig klar til en ny fase, der ikke har med kamp at gøre?

Tiden er kommet til, at du skal forberede dig til denne tid, for kampen ER vundet. Alt bliver lyst, alt bliver åbnet og ALT bliver afsløret 🤍

TIL DIG, SOM STADIG SOVER

Forestil dig, at det som jeg beskriver senere i dette opslag, er virkeligt. I denne tid oplever jeg ofte, at mennesker hører noget andet end det jeg siger. Så jeg siger igen: FORESTIL DIG DETTE. Du skal derfor ikke begynde at diskutere med mig, OM det er rigtigt. Du skal bare forestille dig det.

Når du er i stand til at forestille dig det hele, eller dele af det, jeg skriver – så mærk, hvordan du vil have det med at leve i denne virkelighed. Blev denne forestilling til virkelighed, hvad vil du så gøre? Hvem vil du tro på? Hvem vil du støtte dig til? Hvem vil du vælge at have tillid til?

Det, som du skal forestille dig, det er, at du en dag vågner op og lever i en verden, hvor ikke ret meget er som før. Det meste af det, som du har troet på hele dit liv, viser sig at være helt anderledes. Dem, som du anser for at være helte, viser sig at være skurke. Dem, som du betragtede som ulidelige skurke, viser sig at være helte, som har kæmpet for at, du kan få et frit liv. Forestil dig, at en del mennesker har måtte iscenesætte sin egen død, for at kunne overleve. Det vil sige, at der i øjeblikket lever mennesker, for hvis bortgang du i sin tid sørgede inderligt over. Og forestil dig, at dem du ser i øjeblikket i TV’et, i nogle tilfælde, ikke er dem, som du tror de er.

Hvad sker når, hvis du vågner op til denne virkelighed? Prøv at udfordre dig selv med denne forestilling, det vil gavne dig i det lange løb 🤍

Lukket for kommentarer.