DIT INDRE ORKESTER

Følgende er en symbolsk billedbeskrivelse, og du har valget imellem at blot læse mine ord eller leve dig ind i beskrivelsen og opleve den. Jeg vil anbefale dig sidstnævnte.

Se en tændstik for dig, som står på højkant med svovlen opad. Svovlet forestiller dit hoved, og rundt om det nederste af tændstikken har du klæder, der ligner de flotteste rober. De fleste mennesker er kun i stand til at mærke og styre selve tændstikken og ikke roberne. Svovlet varer til hjernen og træet til nervesystemet i kroppen.

Roberne repræsenterer følelserne og forestil dig at disse indeholder et helt symfoniorkester. Der er mange forskellige typer instrumenter og hver af dem er i stand til at spille en slags energimelodi. De kan spille hver for sig, de kan spille rent eller falsk, og de kan spille forskellige melodier ud af deres energi. De er dog alle forskellige og kan ikke spille ens, men det er muligt for dem, at spille sammen som et orkester.

Når du kun har fokus og bevidsthed på tændstiksdelen af dig selv, så går du glip af muligheden for at bruge dit indre orkester bevidst. Instrumenterne spiller, hvad enten du er bevidst om det eller ej, men hvis du ikke kan styre instrumenterne, kan du ikke få dem til hverken at spille rent eller spille sammen. Og dit livs energimelodi kan derfor ende med at være både falsk og noget rod.

Forestil dig hvordan den smukkeste englesang vil lyde, eller forestil dig noget andet, som er fuldkommen overvældende og guddommeligt smukt. Det kan være musik, vand, blæst, et sted, en følelse eller hvad du nu end forestiller dig som det smukkeste i verden. Forestil dig så, at denne tilstand er inde i dig og, at der samtidigt ikke er noget som helst andet, som forstyrrer tilstanden. Denne tilstand opstår, når dit indre orkester spiller sammen, spiller rent og spiller din sjæls melodi. Din sjæls melodi er det smukkeste du kender. Det smukkeste du kender findes ikke udenfor dig, det findes allerede inde i dig og det er sammensat af dine følelsers melodi 🤍

Lukket for kommentarer.