EN TID TIL TANKER OG EN TID TIL FØLELSER

Igennem det sidste år har vi været opdelt i to grupper. Den ene gruppe, lyttede og gjorde, som der blev sagt. Den anden gruppe så, hvad var på vej.

Den første gruppe har været igennem et voldsomt følelsesmæssigt forløb hvor, at de fleste har følt, at de har kæmpet for at slå en farlig sygdom ned ved at begrænse smitten. Dermed har de følt, at de har kæmpet for det gode i verden og følt, at den anden gruppe svigtede og ikke lyttede til de gode råd. Forløbet har vækket følelser som angst, frygt, vrede, frustration mv.

Den anden gruppe har været igennem et voldsomt følelsesmæssigt forløb, hvor de fleste har følt, at de har kæmper for det gode i verden, og at den første gruppe ikke lyttede. Det vækkede følelser som vrede, frustration, irritation, magtesløshed mv.

Begge grupper har altså været igennem et meget kraftigt følelsesmæssigt forløb. Nogen i begge grupper vil påstå, at de løbende imellem alle følelserne, har tænkt sig godt om. Men grundlæggende tror jeg ikke, at nogen vil påstå, at de sidste 15 måneder ikke primært har været præget af stærkt aktiverede følelser.

Følelser er energi, og når så mange følelser bliver aktiveret på én gang, som er blevet aktiveret de sidste 15 måneder, så er der en meget stor sky af energi i og omkring os, som er blevet aktiveret. Når følelsesmæssige energier aktiveres på denne måde, transformeres den til at vibrere på en ny og højere frekvens. Menneskers og verdens samlede mængde følelsesmæssig energi, har altså været igennem en meget stor transformation, hvilket var nødvendigt for, at vi kunne udvide verdens tilstand med flere dimensioner og rejse ind i ’The Great Awakening’.

Det har altså været 15 måneder med tid til primært følelser. Nu skal der komme en tid, hvor at mixet imellem følelser og tanker skal øges. Vi skal have flere tanker aktiveret, men i takt med, at dette sker, vil vi få endnu flere følelser aktiveret, og sådan vil det fortsætte. Alle har en vis mængde lagrede følelsesmæssige energier i sig, og alle disse skal transformeres til en ny tilstand.

Mennesker i begge grupper har meget at vågne op til og dermed meget, som der skal tænkes over. De vil føle sig snydt, bedraget, svigtet og overhørt. I takt med, at forskellige sandheder kommer frem i lyset, vil der igen blive kraftig aktivitet i de følelsesmæssige energier. Vi har nemlig stadig enorme mængder følelsesmæssig energi i og omkring os, som skal transformeres før, at vi er klar til at leve i den nye verden.

Føler du dig rolig nu, så gå på Instagram og tjek opslag fra James O’Keefe. Dem, som ikke ved, hvordan ansatte og ledelse i Facebook har opført sig de sidste 15 måneder, kan hente noget der at tænke over. Dem, som allerede ved dette, kan gå på Telegram og følge informationsstrømmen der, og der vil være noget at tænke over. Dem, som er længere i processen, kan gå på Youtube og se LHFE, og der tror jeg de fleste vil få noget at tænke over.

Men, hver gang vi får noget at tænke over, vil det rokke ved vores nuværende opfattelser af verden. Vi vil derfor få vækket følelser såsom frygt, angst, vrede, forvirring, frustration, magtesløshed mv.

Alle de følelser jeg nævner i dette opslag, er de tunge af slagsen. Vil du nå ind til de gode og højere vibrerende følelser, så gå i gang med dit følelsesarbejde. HVER GANG, at du har arbejdet med en af de tunge energitilstande, vil du ikke så lang tid efter kunne mærke lettelse og indstrømning af ny frisk og let energi.

Lukket for kommentarer.