HVIS MAN VIL KALDE SIG SELV OPLYST OG VÅGEN….

Genoptælling af stemmer ved valget i Maricopa County 2020

Jeg er spændt på, hvad som om ikke så længe vil blive afsløret og i, hvilken rækkefølge det kommer til at foregå. Faktisk glæder jeg mig utroligt meget til at blive overrasket. Men, jeg er glad for, at jeg har et vist omfang af indsigt, for det giver en form for tryghed. Det er grunden til, at jeg igen, og igen, skriver opslag, hvori jeg forsøger at vække folk for noget af det, som uden tvivl vil komme.

En af de ting, som vil overraske mange, det er, at der HAR været snyd ved dette midtvejsvalg i USA. Der var også snyd ved præsidentvalget i 2020 og måske i mange valg tidligere. Og jeg tøver ikke et øjeblik med at sige, AT DER FOREGIK SNYD.

Jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg har set DR/TV2 korrespondenter stå på TV og sige, at der INTET hold er i Trumps påstande om valgsnyd – og jeg har ikke tal på, hvor mange opslag, som jeg har skrevet om dette emne. Men nu skriver jeg et mere og i dette vil jeg kun forklare enkelte ting kort.

I USA bruges Smartmatic software og Dominion hardware. Smartmatic siges at være udviklet i Venezuela med det direkte formål, at kunne manipulere valghandlinger. Jeg fornemmer, at det virker på en måde, hvor det har indprogrammeret, hvem som skal vinde. Og i takt med at stemmerne kommer ind, regulerer programmet sig, så den programmerede vinder ender med at vinde. Ofte ser man vinderen være bagud længe og så pludseligt kommer vinderen bagfra og slår alle lige på målstregen. Vi så det med det brasilianske valg, måske ser vi det med Katie Hobbs og Kari Lake i Arizona – og måske så vi det også ved det danske valg.

Der kommer øjeblikket mange eksempler frem på TG, hvor folk har filmet ved valghandlingen 8/11 2022, og jeg linker op til et par stykker i kommentartråden. Jeg linker også til en film fra Phil G, hvor han fortæller om, at han har set en White Hat overvågning af ALLE dominion maskiner i løbet af valget.

Efter valget i 2020 fulgte jeg live-streams fra genoptælling af valget i Maricopa County. Det foregik ved, at en stor sportshal blev indrettet med et hav af borde og ved disse sad ’Ninja’er’. Det blev de kaldt, fordi de have forskellige farvede T-shirts på alt efter, hvad de lavede. Jeg uploader et screenshot af billeder fra hallen. Denne genoptælling varede flere måneder og stemmesedlerne blev kontrolleret på mange måder. Blandt andet har jeg hørt, at der i de originale stemmesedler var vandmærker, og man kunne se flere ninjaer kontrollere stemmesedlerne, ved at sætte dem ind under maskiner med lys, som kunne kontrollere for dette.

Der var som sagt mange typer kontrol af stemmesedlerne og de blev efterfølgende gennemgået i en høring, som jeg også linker til. Den varer over tre timer og er, som en høring er. Men, går man rundt og er af den overbevisning, at Trump ikke har ret i, at der blev snydt ved valget i 2020 – så bør man se noget af denne optagelse. I hvert fald, hvis man vil kalde sig selv vågen og oplyst.

Link til høring: Maricopa County election audit results released – YouTube

Link til Phil G: Se fra 57.00: The Catch – November 10th, 2022 (rumble.com)

Lukket for kommentarer.