LIDT OM FREMTIDEN…

Vi kommer fra en fortid og nutid, der har indeholdt en mængde udfordringer. Disse vil ændre sig i fremtiden, hvilket er, hvad denne post handler om. Det er et omfattende emne, men jeg vil forsøge at gøre det kort.

Igennem de næste 10 år vil følgende forsøge at implementere sig. Det vil lykkes for nogen, men nogen vil sidde fast i de gamle mønstre lidt længere tid.

ØKONOMI:

Menneskeheden er blevet drænet for ressourcer (ALLE TYPER RESSOURCER) på forskellige måder igennem hundredvis af år. Dette vil ændre dig i fremtiden. Med systemer, der baserer sig på principperne i NESERA OG GESERA vil vores personlige og kollektive økonomi ændre sig. Hvert menneske vil blive rigere på ALLE RESSOURCER. Kollektivet vil blive forsimplet for regler og kontrol og vil stimulere til mere selvstændighed og frihed.

KOLLEKTIVET:

Er på nuværende tidspunkt præget af, at al magt er centraliseret højere og højere op i systemerne. Dette vil ændre sig og gå den fuldkommen modsatte vej. Hver borger vil få langt mere magt over sit eget liv og få mulighed for at skabe mindre kollektiver omkring sig. Vores sjæl vil huske igen. Den vil huske, hvordan den fungerer bedst, og den vil søge efter kollektiver, som understøtter dette.

SYGDOMME:

Menneskeheden vil vågne op til visdommen om kroppens sandheder, samt energilegemets betydning for den fysiske krop. Vi vil forstå, at kroppen er materie og, at det er energilegemet, som bringer kroppen til live. Vi vil forstå, at energikroppen er forbundet med vores sjæl. Vores sjæl dør ikke, når vores fysiske krop dør. Vi vil derfor ikke længere være bange for at dø. Vi vil forstå, at sygdomme er ubalancer i energilegemets energi. Vi indeholder tre typer energi: æterisk, astral og mental. Hver type energi skal være i balance, sund og fleksibel, så vil kroppen fungere uden at blive syg. Vi vil få indsigt i, hvordan en del medicin har gjort mennesker mere syge end raske og vi vil forstå, at naturen indeholder alt hvad vi har brug for at trives.

GÅ FREMTIDEN I MØDE VED AT ….

Vi er her på jorden for at opleve og udvikle os. Og når alle vores tidligere typer problemer aftager, vil vi få tid og penge til at udforske livet på en helt ny måde. Vores træk imod flere og flere materielle ting vil aftale, og vi vil søge mod at give sjælen oplevelser. Mine anbefalinger er følgende, og de er baseret på egne erfaringer. Lad dig inspirere, men gå din egen vej. Få dine egne erfaringer og find vej til din egen udvikling og balance.

  1. Kontakt en astrolog og få lagt dit fødselshoroskop. Det er den korteste vej til at forstå mere om dig selv.
  2. Mediter HVER DAG. Start med mindfulness teknikker og arbejd dig fremad mod frigørelse fra meditationssystemer og teknikker. Lær at være alene og stille med dig selv. Lær at stilne dine tre energier i kroppen. Når du når dertil, står du på grænsen af at få kontakt til din åndelige dimension.
  3. Afprøv alverdens alternative typer behandling. Prøv lydterapi, rosenterapi, zoneterapi, healing, clairvoyance og alt andet du støder på. Smid dine fordomme væk. Blev overrasket, skuffet og forvirret – men prøv så meget som muligt.
  4. På et tidspunkt har du fået så megen erfaring med de nævnte ting, at du bliver klar til at forstå mere om dit energilegeme og energierne omkring dig. Læs så mine bøger, se mine film, prøv mine indre rejser mv. Se min film om ’Teorien om Livets Formål’ – og bliv forvirret.
  5. Skriv dagbog løbende, og følg med i, hvordan du løbende skifter perspektiv på livet.
  6. Søg efter det ekstraordinære. Bed bønner. Se efter de ting, som ikke rigtigt kan forklares med vores gamle videnskabsforståelse. Stå på kanten af din spiritualitet.
  7. Vid, at når du når hertil, så står du ved et forhæng og lige bagved forhænget er EVENTYRET og alt det magiske 🤍

Og hvis du en dag vil prøve noget ekstraordinært smukt, så tilmeld dig et af mine kurser hos hestene. Lad dem vise dig vej, til den energi du udsender, og lad mig fortolke og facilitere forløbet for dig. Når du første gang oplever dyrene kommunikere til dig, sker der noget magisk og forunderligt og verden bliver pludselig meget større….

Lukket for kommentarer.