Podcast #21 – En bøn fra hjertet til danskerne.

Opdateret 4. juni 2020:

I morgen 5. juni 2020 er det Grundlovsdag og om aftenen kl. 21.12 er det fuldmåne. Denne fuldmåne er samtidigt en eklipse, og det betyder at Danmark og danskere vil få en meget kraftig energiindsprøjtning på det område som er vores ’indre sol’. Det gælder både Danmarks indre sol og hver danskers indre sol, og det svarer til vores autentiske del af os selv.

I den anledning vil jeg reposte min podcast fra 19/4, som er en snak henvendt både til dit hoved men også dit hjerte.

Når jeg ønsker at hylde det danske og den danske kultur, har det ikke noget med markedsføring eller handelsbalancen at gøre. Det handler om vores indre identitet og den kulturenergi som er i Danmark. Danmark og danskere har et meget højt åndeligt udviklingsniveau. Det har intet med religion at gøre, det handler om den frekvens vores sjælsenergi vibrerer på.

Takket være den specielle situation vi står i, er vi nu opfordret til både at udforske ferielandet Danmark, men jeg vil også opfordre dig til at udforske den indre menneskelig kultur vi har i Danmark. OG specielt også at udforske din egen indre kultur.

I denne podcast taler jeg om det sande jeg, om at vi må vælge hvor vi står, at vi skal hylde tilliden og at vi skal finde friheden i os selv og sprede den til verden omkring os.

Danmarks Grundlov og den kultur som denne har affødt i Danmark, står på nogle meget åndeligt udviklede pæle. Lad os blive mere bevidste om disse pæle, lad os forstå dem bedre, lad os hylde dem og lad os udvikle dem yderligere.

Oprindelig post fra 19. april 2020:

Venter du på, at krisen vi er i nu skal slutte, så du kan vende tilbage til dit gamle liv? Så bruger du efter min mening din tid uhensigtsmæssigt. Tiden nu er vigtigere end som så. Tiden nu presser vores sande jeg frem og den presser Danmarks sande jeg frem. Det skal vi være klar over og det skal vi forhold os til. Her igennem skal vi tage udgangspunkt i hvem vi delvis er, men mest af alt hvem vi vil være i fremtiden.

Lukket for kommentarer.