TEORI OM LIVETS FORMÅL 1 – Introduktion

1 – INTRODUKTION

Jeg vil i denne række af opslag præsentere min teori om livets formål. Teksterne er en redigeret udgave af det manuskript, som ligger til grund for min film om teorien.

Selve teorien er egentlig ret simpel. Men den er dog først simpel, når man er trådt ind i et nyt perspektiv. Forsøger man at forstå teorien ud fra det gamle perspektiv, som indeholder vores nuværende videnskabsforståelse, er teorien ikke simpel og er måske endda uforståelig og kaotisk. Jeg vil derfor anbefale dig, at du skubber al din tidligere videnskabsforståelse væk og rydder et område i hjernen til at se verden i et nyt perspektiv – det energimæssige perspektiv.

Da dette energimæssige perspektiv ændrer på stort set alt, kunne fremstillingen af denne teori komme til at være meget omfattende. Jeg har forsøgt at komprimere fremstillingen så meget som muligt, og beder dig søge i mine bøger, min Youtubekanal og min hjemmeside efter yderligere uddybning.

Denne teori handler altså om mit bud på livets formål, og jeg beder dig være både åben og kritisk når du forholder dig til denne teori. Og ikke mindst håber jeg, at du vil både udfordre mig i forhold til min teori, samt afprøve teorien i forhold til dit eget liv.

Lukket for kommentarer.