Tingene sker LIGE NU

Tingene sker LIGE NU, men hvis du ikke opdager det, er det fordi, at du ikke er parat eller ikke gør dit arbejde grundigt nok. Der sker utroligt mange ting i verden, men ingen af dem bliver rapporteret på main stream media. Hvis du vil vide hvad, som sker, må du tune ind andre steder.

Jeg vil ikke dele nogen af de afsløringer, som jeg støder på, for det er ikke min opgave i denne tid. Ligesom jeg selv, har mange lysarbejdere arbejdet længe for at forberede sig til denne tid. Alle, der kalder sig lysarbejdere, har hver sin opgave med at hjælpe menneskeheden igennem det, som kommer nu.

Der er sket så mange forfærdelige ting op til nu, men tingene vil få en ende nu. Fremtiden vil blive lys, men hvert menneske skal igennem sin egen opvågningsproces. En proces, som kræver en indre energimæssig transformation, og som i den første bølge har at gøre med følelser. Senere vil den mentale forståelse af tingene vise sig.

For du er blevet snydt, brugt og løget for og det bliver en stor omgang for menneskeheden at se disse ting i øjnene. Men forløbet vil være forskelligt, alt efter hvor gammel man er. Jeg har været med til at hylde mange præsidenter, overhoveder, royale, skuespillere mv. og når jeg skal se disse stjerner falde ned fra himlen, vil det påvirke mig følelsesmæssigt. Unge, som har oplevet færre af ting, vil skulle igennem mindre.

Du vil på et tidspunkt opdage, at du er blevet forelagt én stor løgn igennem 2020, og når det går op for dig, så vil du føle noget. Du vil opdage, at mennesker du havde meget stor tillid til, har svigtet dig fatalt. Du vil opdage, at de løsninger du blev tilbudt, ikke var hvad de blev solgt som. Du vil opdage, at den videnskab du blev præsenteret for, har en skummel bagside. Du vil opdage, at 2020 var en løgn, men hvad værre er, så er denne 2020 hændelse en kulmination på noget, der har været planlagt længe.

Alle disse ting vil vække følelser i dig, og hvis ikke de gør det, så skal du i gang med at vække dine følelser. For, når man udsættes for sådanne ting, så SKAL man føle noget – ellers er man lammet i sine følelsesenergier og det er uhensigtsmæssigt. 2020 var året, der skulle vække os, og derfor skete det, som skete. Det var en afsløring af det ’onde’, men det var lige så meget en katalysator til at vække menneskeheden.

Når man skal vækkes, sker det ikke igennem logik. Du bliver vækket igennem følelsesmæssige oplevelser. Det er den vej åndelig udvikling går, og det er den vej, som vi alle går for tiden. De følelser, som bliver vækket, er altså energier, og de passer ikke præcist ind i de kasser, som vi normalt putter følelser i. Kasserne er de ord vi giver følelserne.

Jeg ved at det kan virke helt malplaceret, når jeg roligt taler om følelser i denne turbulente tid. Men ikke desto mindre, er det følelserne som udgør DET HELE. De og deres aktivitet, er det, der skaber hvordan du har det. Jeg vil kort give dig lidt indsigt i, hvordan man kan forstå nogle af de følelsesmæssige energier.

HVIS DU OPDAGER DU ER BLEVET SNYDT og er blevet fyldt med løgn igennem det sidste år, så kan du blive gal, du kan føle dig svigtet, du kan blive deprimeret eller du kan føle noget helt andet. Du kan bruge lang tid på at diskutere hvorfor og for og imod, men det er ikke, hvad opvågningen går ud på. Når du føler sig snydt, bør der opstå en eller anden form for fysisk reaktion. Hvis ikke, så brug så lang tid du kan, på at mærke efter i din krop. Der sker noget i dig, spørgsmålet er bare om du opdager det, og bruger det til noget.  Hvis du bliver gal, vil din krop typisk reagere fra skuldrene og op. Hvis du føler dig svigtet, kan det føles i maven. Hvis du føler dig trist, kan det føles omkring hjertet. Vi har en tendens til at se bort fra disse kropslige reaktioner og bruge vores ’fornuft’ til at finde vej ud af problemerne. Men den opvågningsproces vi er på vej igennem – GÅR IGENNEM KROPPEN. De følelsesmæssige energier er i din krop, og når du MÆRKER deres aktivitet, så transformerer du dem og det er denne proces, der medfører ÅNDELIG OPVÅGNING!

Jeg ved det virker mærkeligt, at opvågningen ikke har noget med forståelse at gøre i første omgang, MEN SÅDAN ER DET! Senere, når du er kommet igennem dit følelsesarbejde, vil du forstå alt det, som du ønskede at forstå fra start. Vores hjerne vil gerne hjælpe os til at forstå alt, og ikke mindst skåne os for følelsesmæssige lidelser. Men i denne opvågningsproces er hjernen en modspiller. Du skal forstå, at hjernen og dens tanker skal stilnes, for at du kan komme igennem den følelsesmæssige/energimæssige transformation.

Lukket for kommentarer.