2 – ET PAR GODE RÅD

Som opfølgning på mit opslag ’STARTPAKKEN’ er her et par råd, som jeg tror, kunne gavne os alle. Mange mennesker står lige overfor at skulle revne og opdage, at virkeligheden er en helt anden, end de længe har troet. Det chokerer, overrumpler, ryster og bringer folk ud af balance. Derfor kunne disse råd måske være gode at støtte sig til.

KILDER / ARGUMENTER

Mainstreammedierne (MSM) har løjet så vandet drev igennem lang tid nu. Enten har du allerede opdaget det, ellers kommer det snart til dig. Det betyder, at når gammel-vågne og ny-vågne skal tale samme, så nytter det ikke noget at bruge argumenter fra MSM. Det nytter ikke noget at sige, at maskerne virker mod virus, Trump lyver, Zelensky er en helt osv. ARGUMENTER, som er gentagelse af, hvad MSM har sagt – de er ugyldige i den kommende opvågningssnak.

Og ja, vi kan godt sige, at MSM sagde dit eller dat – men det må bare ikke siges som om, det er dét rigtige og sande. For, når du vågner, vil du fatte, at du stort set kan vende alt, hvad MSM siger på hovedet og vide, at det præcist modsatte, nok er det mest rigtige.

Det går heller ikke med at sige ’Jeg ved, det er sådan’, ’Sådan er det jo’, ’Sådan har det altid været’ uden at være klar til at underbygge, hvorfor man holder fast i denne overbevisning. Der er ét motto, som man bør følge, og det er:

Stil spørgsmål tegn ved alt! (Q: QUESTION EVERYTHING)

Tag udgangspunkt i, at alt kan være anderledes, end vi har gået og troet hele livet. Og begynd så at udveksle troværdige kilder – som ikke er MSM.

TID

Jeg vil anbefale dig at indse, at tiden hvor medierne på serverede ’nyhederne’ for dig på et sølvfad i små letfordøjelige bider, så du næsten ikke selv skulle gøre andet, end at sluge dem – den er forbi. Tiden er kommet til at indse, at det kræver tid at blive ordentlig oplyst. Fremtiden kræver af os, at vi skal kunne mere, ville mere, søge mere og måtte mere. Men først er det meningen, ar verden skal føres så ekstremt bag lyset, at når folk vågner og opdager det, vil de aldrig lade det ske igen. Men det kræver af hvert enkelt menneske, at de afsætter langt mere tid til at sætte sig ind i sager.

Det vil sige, at når du præsenteres for kildemateriale, som tager tid at sætte sig ind i, så er det ikke en god ide at afvise det med, at du ikke har tid til at se det.

SKYD IKKE BUDBRINGEREN

Vi, som viderebringer alle de ’sandheder/mulige sandheder’, som MSM ikke fortæller, gør det af et godt hjerte. Mange forsøger at underbygge alt, hvad de siger, så godt som muligt. Men, når vi præsenterer de ny-opvågnende for disse informationer, er det bedst, hvis vi ikke bliver beskudt og stillet til ansvar for disse informationer.

Denne periode er en OPVÅGNINGSPERIODE for ALLE. Og de sandheder, som vi alle skal vågne op til, er svære og tunge – før vi når frem til de lyse tider. Forsøg derfor at undlade at ’skyde’ på budbringeren. Brug det, de siger, som inspiration – og begynd selv at lede efter din egen nye version af sandheden.

STOLTHED, ANGEREN MV.

Når man finder ud af, hvor snydt man er blevet af MSM, politikere, myndigheder m.fl., kan man føle sig såret på sin stolthed, og mange andre svære følelser kan opstå. Når man føler noget – så er disse følelser ENS EGNE. Man har måske brug for at slå ned i puden eller råbe højt i en skov – men lad være med at lade følelserne gå ud over andre. Det er dine følelser – mærk dem selv, og tag ansvar for dem.

1 Kommentar